Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa de Judo a României obține o performanță remarcabilă la Campionatul Balcanic U18

Într-un moment plin de bucurie și mândrie, echipa națională de Judo a României a obținut o clasare impresionantă la competiția pe echipe din cadrul Campionatului Balcanic U18, desfășurat în Macedonia. Efortul și dedicarea sportivilor noștri ne-au adus medalia de argint, reprezentând o performanță remarcabilă pentru țara noastră.

Alexandru Panait – Un luptător puternic în categoria de 60 kg

Cu mândrie, sărbătorim prestația lui Alexandru Panait în echipa noastră. Luptând în categoria de 60 kg, el a demonstrat un talent extraordinar și o determinare neclintită în fața adversarilor săi. Contribuția sa valoroasă a fost esențială în obținerea medaliei de argint. Felicitări, Alexandru, pentru exemplul tău de curaj și perseverență!

Andrei Cernat – Un judoka cu inima de campion în categoria de 73 kg

Applaudăm curajul și abilitățile lui Andrei Cernat, un adevărat campion al judo-ului nostru. Luptând în categoria de 73 kg, el a reprezentat cu mândrie echipa noastră și a demonstrat că nu există limite atunci când vine vorba de atingerea succesului. Contribuția sa valoroasă a adus un plus de forță și determinare în competiție. Bravo, Andrei!

Teodora Teisanu – O luptătoare plină de grandoare în categoria de 48 kg

În echipa noastră, am avut privilegiul de a avea-o pe Teodora Teisanu, o luptătoare plină de grandoare și talent, care a concurat în categoria de 48 kg. Determinarea sa de fier și abilitățile sale remarcabile au contribuit în mod semnificativ la succesul nostru colectiv. Felicitări, Teodora, pentru curajul și pasiunea ta!

Cristina Mironeanu – O campioană în categoria de 63 kg

Cu mândrie, sărbătorim contribuția lui Cristina Mironeanu în echipa noastră. În categoria de 63 kg, ea a demonstrat că este o adevărată campioană, aducând un plus de determinare și voință de învingere în competiție. Eforturile sale au fost fundamentale în obținerea medaliei de argint. Felicitări, Cristina, pentru spiritul tău de învingătoare!

Felicitări întregii echipe!

Ne bucurăm și sărbătorim succesul întregii echipe care a reprezentat România la Campionatul Balcanic U18. Performanța voastră remarcabilă este rezultatul efortului, pregătirii și devotamentului vostru. Felicitări pentru curajul, disciplina și pasiunea pe care le-ați demonstrat în timpul competiției!