Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Echipa CSM Constanța ajunge în Top 4 echipe din România la volei

Determinare și perseverență – cheile succesului

Echipa cadetelor CSM Constanța a reușit o performanță impresionantă în acest sezon de volei, ajungând în Top 4 echipe din România. Cu multă muncă, dedicare și pasiune, fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu au reușit să înfrunte cele mai bune echipe din țară și să obțină un rezultat memorabil.

Alexia Ruci – cea mai bună trăgătoare din România la nivel de cadete

O altă performanță demnă de aplauze și de recunoaștere este cea a Alexiei Ruci, desemnată cea mai bună trăgătoare din România la nivel de cadete. Această realizare este rodul unei munci constante și a unui angajament neclintit față de sportul pe care îl practică.

Spirit combativ și curaj de admirat

Echipa cadetelor CSM Constanța a trebuit să lupte din greu pentru a-și atinge obiectivul și a înfrunta cele mai bune echipe din România la volei. Deși au înregistrat înfrângeri, fetele nu s-au dat bătute și au reușit să câștige meciurile împotriva CSV Craiova și CSȘ2 2 CAN Power București, demonstrând un spirit combativ și un curaj de admirat.

Munca nu a fost întâmplătoare

Acesta a fost al doilea sezon consecutiv în care echipa cadetelor CSM Constanța a ajuns la un turneu final, confirmând faptul că munca lor nu a fost întâmplătoare și că au reușit să-și mențină nivelul de performanță de la un sezon la altul.

Succes pe viitor

Sezonul se încheie cu zâmbetul pe buze și cu o clasare printre cele mai bune echipe ale României. Felicitări întregii echipe și celor care au contribuit la succesul acesteia. Este nevoie de oameni care să susțină și să încurajeze sportul și performanța.

Comunicat de presă CIO

Comitetul Internațional Olimpic recomandă interzicerea totală a tuturor sportivilor din Rusia și Belarus care susțin războiul rusesc dar recomandă Federațiilor Internaționale să permită întoarcerea în

Citește »