Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Descoperă energia și determinarea sportivilor de top din Echipa Națională de Vovinam Viet Vo Dao juniori

Energia și pasiunea emană din Echipa Națională de Vovinam Viet Vo Dao juniori, iar acești sportivi talentați sunt gata să cucerească lumea! Membrii lor provin din cluburile Yin, Yang și Regnum din zona Munteniei, aducând cu ei talentul și dedicarea pentru acest sport extraordinar.

O echipă națională puternică și unită

Dar echipei naționale nu îi lipsește diversitatea și puterea de la nivel național. Sportivi de top din clubul sportiv Activ Vo din județul Iași și clubul sportiv Șoimul din Bacău se alătură lor, formând o echipă națională de 12 sportivi. Acești tineri își unesc forțele și își reprezintă țara cu mândrie în cadrul celei de-a patra ediții a Campionatelor Europene de Juniori, care va avea loc în Tenerife, în luna iulie 2023.

Pregătire intensă pentru succes

Succesul nu vine de la sine, ci este rezultatul pregătirii intense și a dorinței de a excela. Acești sportivi depun eforturi neobosite în sala de antrenament, pe măsură ce se perfecționează în tehnicile Vovinam Viet Vo Dao și își dezvoltă rezistența și forța interioară. Fiecare antrenament este o oportunitate de a crește și de a-și îmbunătăți abilitățile, iar acești tineri campioni sunt hotărâți să-și depășească limitele.

Ambasadori ai României în Tenerife

Cu fiecare zi care trece, se apropie mai mult de momentul în care vor putea demonstra lumii întregi abilitățile lor extraordinare. Campionatele Europene de Juniori reprezintă o platformă unică pentru acești sportivi să-și arate talentul și să se măsoare cu cei mai buni din Europa. Ei vor fi ambasadori ai României, reprezentând cu mândrie țara lor și promovând valorile sportului și disciplina.

Înainte de a începe aventura lor în Tenerife, acești tineri atleți continuă să se antreneze fără întrerupere, sub atenta îndrumare a antrenorilor lor. Fiecare mișcare, fiecare tehnică și fiecare exercițiu sunt parte integrantă a pregătirii lor pentru a obține succesul pe scena internațională.

Dorim echipei noastre naționale mult succes în pregătirea lor și suntem mândri să-i susținem pe acești tineri talentați în drumul lor către victorie. Ei sunt viitorul sportului românesc și ambasadorii curajului, determinării și dedicării. Însemnul României va fi purtat cu mândrie și sperăm că vor aduce acasă medalii și experiențe neprețuite.