Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSU Târgu Mureș câștigă lupta și se califică în turneul de promovare în prima ligă

Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureş a dat dovadă de forță și caracter într-un meci tensionat împotriva echipei CSM Corona Brașov. Fetele noastre au obținut o victorie importantă, cu scorul de 3-1, calificându-se astfel în turneul de promovare în prima ligă.

CSU Târgu Mureș demonstrează putere și caracter într-un meci tensionat

Echipa de volei feminin a CSU Târgu Mureș a demonstrat odată în plus că perseverența și munca în echipă sunt cheile succesului. Partida disputată împotriva CSM Corona Brașov a fost una cu adevărat memorabilă, în care fetele noastre au luptat cu multă determinare și au reușit să obțină victoria în fața unei echipe foarte bune.

Echipa se califică în turneul de promovare în prima ligă

Felicitările noastre se îndreaptă către echipa de volei feminin a CSU Târgu Mureș pentru acest succes și spiritul de luptă! De asemenea, dorim să le mulțumim sponsorilor noștri, care au fost alături de noi pe tot parcursul sezonului, oferindu-ne sprijinul necesar pentru a putea performa la cel mai înalt nivel.

E.ON, Caparol, Dafcochim Group, Aliat Mercedes-Benz, SSIF Goldring, Montrepcom, Lasprom, BigAluminium, AllcolorsServ, Negro Exchange, Vertiqual Safety sunt doar câțiva dintre sponsorii noștri care ne-au susținut și au făcut posibilă această victorie importantă.

Felicitări pentru victorie și spiritul de luptă!

CSU Târgu Mureș a demonstrat că este o echipă puternică, capabilă să lupte pentru cele mai înalte performanțe. Această victorie nu face decât să ne motiveze să continuăm să muncim din greu și să încercăm să obținem și mai multe succese în viitorul apropiat.

Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți la acest meci și ne-au susținut în această luptă importantă. Sunteți parte integrantă a succesului nostru și ne faceți să simțim că nu suntem singuri în această călătorie spre performanță.

Felicitări încă o dată, echipa de volei feminin a CSU Târgu Mureș, și mult succes în turneul de promovare în prima ligă! Sunteți o sursă de inspirație pentru toți iubitorii de sport și pentru toți cei care aspiră să atingă cele mai înalte performanțe în viață.

CSU Târgu Mureș câștigă lupta și se califică în turneul de promovare în prima ligă