Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSM Focșani 2007 – Victorie supremă în Arte Marțiale

În perioada 29 mai – 3 iunie, sportivii de la CSM Focșani 2007 au dovedit încă o dată că determinarea și pasiunea pot conduce la rezultate extraordinare în lumea artelor marțiale. Ei au participat la ESSF Combat Games, Campionatul Școlar European desfășurat în Belgrad, Serbia, care a adunat cele mai mari federații mondiale din domeniu.

Determinare și Disciplină: CSM Focșani 2007 strălucește în Serbia

Sub îndrumarea Sensei Daniel Fusaru, lotul de 8 sportivi a cucerit un adevărat triumf, obținând nu mai puțin de 6 medalii de aur, 7 medalii de argint și 10 medalii de bronz. Aceste rezultate spectaculoase demonstrează nu doar talentul și abilitățile lor, ci și nivelul ridicat de pregătire și dedicare pe care îl au.

Vlad Flavius: Tânărul luptător care domină Kumite-ul individual

Vlad Flavius, reprezentând SKDUN România și CSM Focșani 2007, a dominat competiția în categoria copii, level II (2012-2013), obținând locul I în kumite shobusanbon individual, locul II în kata individual și locul III în kata echipe masculin.

Pintilie Matei Ștefan: Pasiune și rezistență în Jiyu Ippon Kumite

Pintilie Matei Ștefan, înregistrându-se la SKDUN România și CS SATORI Focșani, a impresionat cu locul III în jiyu ippon kumite individual.

Necula Tudor Andrei: Un campion universul karate-ului

Necula Tudor Andrei, cu participarea sub steagul SKDUN România și CSM Focșani 2007, a dominat competiția în categoria copii, level III (2010-2011), obținând două locuri I, la kumite shobuippon individual și jiyu ippon kumite individual, un loc II la kihon individual și două locuri III, la kata individual și kata echipe masculin.

Constantin Andreea Gabriela: O prezență impresionantă în Kata și Kumite

Constantin Andreea Gabriela, în echipa SKDUN România și CSM Focșani 2007, a arătat o performanță remarcabilă în categoria minicadeți, level II (2010-2011), cucerind trei locuri I, la kata individual, kata echipe feminin și kumite echipe feminin.

Șerban Bianca Andreea: Determinare în căutarea perfecțiunii

Șerban Bianca Andreea, înregistrându-se la SKDUN România și CSM Focșani 2007, s-a remarcat în categoria minicadeți, level II (2010-2011), obținând locul II în jiyu ippon kumite individual și kata echipe feminin, precum și locul III în kata individual și kumite shobuippon individual.

Pană David Gabriel: Curaj și spirit de echipă

Pană David Gabriel, reprezentând SKDUN România și CSM Focșani 2007, a obținut locul III în kata echipe masculin.

Pintilie Andrei Valentin: Forța și tehnica în competiția de cadeți

Pintilie Andrei Valentin, în echipa SKDUN România, CS SATORI Focșani și Școala gimnazială „Dimitrie Sturdza” Tecuci, a impresionat în categoria cadeți (2008-2009), level III, cu locul II în kumite echipe masculin shobuippon și locul III în kumite individual shobusanbon.

Milea Cristian: Talent și îndârjire în rândurile juniorilor

Milea Cristian, reprezentând SKDUN România și CSM Focșani 2007, a strălucit în categoria juniori (2004-2005), level III, obținând două locuri II, în kumite individual shobuippon și kumite individual shobusanbon.

Felicitări tuturor sportivilor pentru performanțele lor remarcabile și determinarea lor de fier! Aceste rezultate impresionante sunt o dovadă a muncii lor susținute și a talentului lor înnăscut.