Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSM București – revanșă la Turneul Final de J1

Cu un debut mai puțin favorabil ieri, la Turneul Final de J1 de la Focșani, echipa de handbal a CSM București nu s-a lăsat descurajată. Astăzi, au arătat adevărata lor putere și și-au luat revanșa într-un duel strâns împotriva echipei AHC Potaissa Turda, învingând cu scorul de 27:25. Efortul lor colectiv și determinarea de a câștiga s-au dovedit a fi cheia succesului!

Unitate și coeziune

Băieții lui Bogdan Voica și Vasile Cocuz și-au strâns rândurile și au jucat cu inima pe teren, demonstrând că nu se dau bătuți. Fiecare jucător și-a adus aportul la victorie, iar cel mai bun jucător al echipei a fost Bogdan Oancea, care a reușit 8 goluri din 8 aruncări. Performanța sa impecabilă ne inspiră și ne umple de mândrie!

Susținere totală

Cu pasiunea și determinarea lor, tigrii pot depăși orice obstacol și pot obține victorii extraordinare. Ei sunt o echipă în adevăratul sens al cuvântului, luptând împreună și susținându-se reciproc în căutarea succesului.

Transmitem tuturor jucătorilor un mesaj de susținere și încurajare. Fiecare meci este o nouă oportunitate de a arăta lumii întregi de ce sunteți capabili!