Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSM București – Campioni la Judo

CSM București a strălucit la Campionatul Național de Judo pentru categoriile de vârstă U13 și U15, desfășurat în Arad în perioada 19-21 mai 2023. Tinerii luptători au demonstrat abilități de excepție și au urcat pe podium, aducând mândrie și bucurie clubului lor.

Modele de dăruire și curaj

Julia Boboc, la categoria U15, 44 kg, și Sara Khenissi, la categoria U13, 32 kg, au obținut locul doi pe podium, aducându-ne medalii de argint. Performanțele lor strălucitoare le-au asigurat calificarea la Campionatul Balcanic, o oportunitate extraordinară de a se măsura cu cei mai buni luptători din regiune.

Rezultate valoroase și lecții de determinare

Eduard Costache, Irina Oancea, Stefan Atirnatu și Erika Ezeanu, deși nu au urcat pe podium, au demonstrat un spirit de luptă remarcabil. Acești tineri judoka au învățat că perseverența și determinarea sunt cheia succesului în fața provocărilor și că experiența acumulată în competiții îi va propulsa către performanțe și mai mari în viitor.

Calificare la Campionatul Balcanic – o nouă etapă pe drumul către excelență

Julia și Sara, prin rezultatele lor impresionante, au obținut biletul de participare la Campionatul Balcanic, o competiție prestigioasă unde vor avea ocazia să își pună la încercare abilitățile și să se măsoare cu cei mai buni judoka din regiune. Această realizare este un pas înainte spre atingerea excelenței și o recunoaștere a efortului și talentului lor remarcabil.

Inspirând generația viitoare de judoka

Performanțele de excepție ale tinerilor judoka reprezintă o sursă de inspirație pentru toți cei care își doresc să practice acest sport minunat. Ei ne arată că visurile pot deveni realitate prin muncă asiduă, pasiune și perseverență.