Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CSM Bacău – Medalii și performanțe personale

Micii atleți au arătat un comportament exemplar la Campionatele Naționale pentru Copii 1 și 2 desfășurate în București. Motivul principal al acestui succes este reprezentat de rezultatele lor remarcabile, toate fiind personal best (PB). Aceste performanțe individuale demonstrează că ei se antrenează cu seriozitate și determinare. Pentru sportivii medaliați și pentru cei care au urcat pe podium, aceste rezultate sunt o confirmare a succeselor lor anterioare.

Dedicarea și angajamentul – cheile performanțelor

Felicitări sportivilor și antrenoarelor care i-au îndrumat pe acești tineri talentați! Efortul lor și pasiunea pentru sport se reflectă în performanțele excepționale ale acestor atleți în competițiile naționale.

Performanțe remarcabile

Iată câteva dintre rezultatele obținute de sportivii CSM Bacău la Campionatele Naționale pentru Copii 1 și 2:

  • Alesia Plăcintă (antrenor – Anamaria Mădălina Strat) a câștigat medalia de aur🥇 la proba de 200 m Copii 2, cu un timp de 27,17 secunde, și medalia de argint🥈 la proba de 80 m Copii 2, înregistrând un timp de 10,76 secunde.
  • Delia Ioana Aștefănoaie (antrenor – Teodora Jercălău) a obținut medalia de aur🥇 la proba de 200 m garduri Copii 1, stabilind un timp impresionant de 29,25 secunde, și medalia de argint🥈 la proba de 60 m garduri Copii 1, cu un timp de 9,35 secunde.
  • Tudor Grosu (antrenor – Anamaria Mădălina Strat) a ocupat locul 4 la proba de 1500 m Copii 2, înregistrând un timp de 5:09,08 minute, și locul 5 la proba de 800 m Copii 2, cu un timp de 2:34,86 minute.
  • Matei Ioan Harabagiu (antrenor – Teodora Jercălău) s-a clasat pe locul 4 la săritura în lungime Copii 2, cu o distanță de 4,26 metri, și pe locul 4 la săritura în înălțime Copii 2, atingând o înălțime de 1,25 metri.
  • Paul Gabriel Vasilaș (antrenor – Anamaria Mădălina Strat) a ocupat locul 7 la proba de 800 m Copii 1, înregistrând un timp de 2:24,58 minute, și locul 9 la proba de 1500 m Copii 1, cu un timp de 5:16,75 minute.
  • Amalia Negulescu (antrenor – Teodora Jercălău) s-a clasat pe locul 7 la proba de 300 m Copii 1, înregistrând un timp de 44,87 secunde.

O nouă generație de campioni în ascensiune

Aceste rezultate remarcabile obținute de atleții CSM Bacău demonstrează dedicarea lor și munca grea depusă în antrenamente. Ei reprezintă o nouă generație de sportivi talentați care se ridică la înălțime în lumea atletismului. Prin efortul lor, ei ne inspiră pe toți să ne depășim limitele și să visăm la marea performanță.

Felicitări din partea noastră pentru acești atleți și pentru antrenoarele care le-au ghidat pașii spre succes. Sunteți o sursă de inspirație pentru toți cei care aspiră la excelență în sport și în viață.