Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CS Farul/CSȘ 1 Constanța câștigă Campionatul Național, iar România domină la concursul internațional „Rising Stars”

CS Farul/CSȘ 1 Constanța, formată din gimnastele talentate Alexia Vânoagă, Alexandra Florea, Miruna Botez, Melisa Orazacai și Bianca Vișovan, a dominat Campionatul Național al Junioarelor I, obținând un scor impresionant de 190.600 puncte. Performanța lor extraordinară le-a adus titlul de campioane, depășind cu autoritate reprezentantele altor cluburi prestigioase.

România se distinge la competiția internațională „Rising Stars”

În cadrul primei ediții a competiției internaționale ‘Rising Stars’, gimnastele din România au strălucit în lumina reflectoarelor. Echipa României B, alcătuită din Crina Tudor, Bianca Dinu, Alexandra Florea, Natalia Badea și Adelina Ionescu, a câștigat medalia de aur la competiția pe echipe, demonstrând un nivel excepțional de performanță.

Rezultate remarcabile pentru România la competiția internațională „Rising Stars'”

Performanțele deosebite obținute de gimnastele noastre reprezintă o confirmare a talentului, efortului și dedicării lor. Prin perseverență și pasiune pentru gimnastică, acestea au reușit să se impună în fața unor competitoare de calibru internațional, reprezentând cu mândrie România.

Felicitări sincere tuturor gimnastelor implicate, antrenorilor și tuturor celor care au contribuit la pregătirea și susținerea acestor sportive de excepție. Sunteți o sursă de inspirație pentru tinerii atleți și pentru întreaga noastră comunitate.