Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

CS Dinamo – Pasiune, Dedicare și Performanță

Echipa de polo juniori Under 17 a CS Dinamo a impresionat pe toată lumea, câștigând medalia de ARGINT la Campionatul Național 2023. Cu antrenorii lor inspirați, Andrei Mateiași și Aurel Ionescu, acești tineri sportivi au demonstrat un joc extraordinar în turneul final desfășurat în Bazinul Ghencea.

O determinare remarcabilă

În semifinala plină de suspans, echipa U17 a CS Dinamo s-a confruntat cu echipa Crișul Oradea și a încheiat victorioasă cu un scor strâns de 8-7. Cu determinare și curaj, jucătorii au demonstrat abilități de echipă bine coordonată și o mentalitate de învingători.

Finala Intensă

În finala plină de emoții, Dinamo a întâlnit o adversară redutabilă, Steaua. Chiar dacă rezultatul a fost unul strâns, CS Dinamo a cedat la limită cu scorul de 8-9. Cu toate acestea, performanța lor excepțională a confirmat evoluția și potențialul echipei de polo U17.

Academia de Polo CS Dinamo

Această realizare remarcabilă este rezultatul muncii constante și a pregătirii riguroase din cadrul Academiei de Polo CS Dinamo. Prin dedicarea și efortul antrenorilor și staff-ului tehnic, acești tineri au avut oportunitatea de a crește și a se dezvolta într-un mediu propice succesului.

Pasiune, Dedicare și Spirit de Echipă

Echipa de U17 a CS Dinamo este un exemplu elocvent de pasiune, dedicare și spirit de echipă. Acești tineri sportivi sunt o sursă de inspirație pentru toți cei implicați în polo și demonstrează că prin muncă asiduă și sacrificiu, pot fi obținute rezultate remarcabile.

Felicitări echipei de polo juniori Under 17 a CS Dinamo pentru obținerea medaliei de argint la Campionatul Național 2023! Această performanță este doar începutul unei călătorii pline de realizări. Continuați să vă urmați visurile și să munciți din greu, iar succesul va fi întotdeauna alături de voi.