Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Clubul Sportiv Universitar de Șah București: Performanțe remarcabile pentru șah

Cu entuziasm și energie pură, echipa U12 de șah a Clubului Sportiv Universitar București participă la prestigiosul Campionat Național pe Echipe Mixte. Acest grup de talente în devenire este format din șase membri deosebiți: Matei Vasile, Ivan Onofrasc, Luca Marinache, Vicențiu Savu, Ștefania Sabou și Anisia Popa Bochis.

Spirit de învingători

După primele trei meciuri jucate, echipa Clubului Sportiv Universitar de Șah București se află deja pe prima treaptă a clasamentului. Conducătorul și căpitanul echipei este maestrul Adrian Stanca. Sub îndrumarea sa pricepută, sunt conduși pe calea succesului și a dezvoltării personale.

Matei Vasile – Seriozitate și progres constant

Matei Vasile, jucând pe masa 1 în toate cele trei runde, a obținut un impresionant scor de 2 puncte din 3 meciuri. Matei este dedicat și concentrat, iar progresul său vizibil în ultima perioadă este remarcabil. Determinarea și siguranța lui vor aduce numai rezultate bune.

Ivan Onofrasc – Un nou talent pe scena echipelor mixte

Ivan Onofrasc se află la prima sa experiență în echipele mixte. Cu o victorie și o înfrângere în cele două meciuri jucate pe masa 2, Ivan este pe drumul unei ascensiuni notabile. El își dezvoltă constant abilitățile și poate oricând să ne ofere surprize frumoase.

Luca Marinache – Determinare și încredere în viitorul său

Luca Marinache a jucat până acum două meciuri, unul pe masa 2 și altul pe masa 3. La unul dintre acestea, Luca a câștigat prin neprezentare a adversarului, iar la celălalt a fost învins. Cu toate acestea, încrederea în sine a lui Luca și determinarea sa neclintită îl vor ajuta să obțină rezultate mai bune în viitor.

Vicențiu Savu – Un mic campion

Vicențiu Savu, cel mai tânăr membru al echipei, a jucat două partide pe masa 3 și a ieșit învingător în ambele. Se pare că Vicențiu este într-o formă excelentă și joacă cu o ambiție debordantă, la fel cum ne-a obișnuit de fiecare dată în competiții.

Ștefania Sabou – Succese la nivel european și sprijin necondiționat pentru echipă

Ștefania Sabou a jucat două din cele trei meciuri disputate până acum și a obținut victorii în ambele. Recent, Ștefania s-a întors de la Campionatul European Școlar, unde s-a clasat pe locul 4. Cu toate acestea, spiritul ei de luptătoare nu o oprește niciodată să participe la noi turnee și să susțină echipa.

Anisia Popa Bochis – Un activ valoros în orice situație

Anisia Popa Bochis, și ea revenită recent de la Campionatele Europene Școlare, a jucat până acum un meci care s-a încheiat la egalitate și este mereu pregătită să intervină atunci când echipa are nevoie de ea. Cu abilitățile și determinarea sa, este un activ de preț pentru echipă.