Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Clubul Rapid se remarcă la Campionatul Municipal de Atletism pentru Copii și Spiriduși!

Stadionul Național De Atletism, amplasat în cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu”, a fost gazda Campionatului Municipal de Copii 1,2,3,4 și Spiriduși în acest week-end. Această competiție a marcat, în același timp, debutul sezonului în aer liber pentru atleții talentați.

Performanțele remarcabile ale sportivilor Clubului Rapid au adus 11 medalii, dintre care 6 de campioni municipali, 3 locuri II și 2 locuri III. În rândul acestor performeri de excepție se numără Teia Drăcea, care a obținut o înălțime de 1,55 metri la săritura în înălțime, stabilindu-și un nou record personal. De asemenea, Lazăr Toma a fost într-o formă deosebită, câștigând probele de 200 m și 300 m, demonstrându-și agilitatea și viteza. Eforturile colective ale echipelor de ștafetă au fost răsplătite, astfel că ștafeta fetelor de 5×80 m a obținut o performanță remarcabilă.

Peste 50 de copii au reprezentat cu mândrie Clubul Rapid la acest important campionat. Angajamentul, pasiunea și determinarea lor au fost evidente în fiecare moment al competiției.

Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor implicați pentru efortul lor susținut și rezultatele excepționale obținute! Aceste performanțe dovedesc că Clubul Rapid este o forță de temut în atletismul pentru copii și spiriduși.