Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Central European Film Festival – 16-18 iunie 2023 la Sheraton Bucharest Hotel

COMUNICAT DE PRESĂ

Anunțăm cu entuziasm un parteneriat între Central European Film Festival (CEFF) și prestigiosul Sheraton Bucharest Hotel din București, marcând un pas important în dezvoltarea și promovarea artei cinematografice.

Sheraton Bucharest Hotel, cunoscut pentru calitatea și profesionalismul serviciilor sale, se alătură astfel Central European de Film în rol de gazdă pentru ediția a 17-a din acest an a festivalului. Împreună, ne propunem să oferim o experiență inegalabilă publicului, combinând bucuria descoperirii de noi talente cinematografice cu o atmosferă rafinată și confortabilă.

Acest parteneriat subliniază devotamentul continuu al CEFF pentru creșterea și diversificarea industriei cinematografice din Europa Centrală, oferind o platformă de premieră și recunoaștere pentru talentul artistic regional. Alături de Sheraton Bucharest Hotel, ne angajăm să creăm un eveniment de neuitat, susținut de serviciile și facilitățile de clasă mondială oferite de hotel.

De asemenea, prin intermediul acestui parteneriat, Sheraton Bucharest Hotel continuă să se poziționeze ca un susținător al culturii și artelor, reconfirmându-și angajamentul față de comunitatea locală și de promovarea diversității și a creativității.

Împreună, Central European Film Festival și Sheraton Bucharest Hotel vă invită să luați parte la această celebrare a diversității și creativității cinematografice, să experimentați frumusețea și complexitatea culturilor europene centrale și să vă bucurați de ospitalitatea și serviciile de excepție ale Hotelului Sheraton.

Abia așteptăm să vă întâmpinăm la CEFF 2023!

Despre Central European Film Festival:

Central European Film Festival este un eveniment anual dedicat promovării și recunoașterii talentelor artistice din Europa Centrală. Festivalul se concentrează pe diverse teme relevante și provocatoare, încurajând dialogul și dezbaterea prin intermediul artei cinematografice.

Despre Sheraton Bucharest Hotel:

Hotel Sheraton este un hotel de clasă mondială situat în inima Bucureștiului, cunoscut pentru calitatea serviciilor sale, atenția pentru detaliu și angajamentul de a oferi o experiență neegalată oaspeților săi.

Finanțatori: Centrul Național al Cinematografiei, Asociația Românii Care Se Ajută

Parteneri: Sheraton Bucharest Hotel, CatchWave, OCN Smarketing, Școala Cunoașterii. 

Contact:
[email protected]