Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Campionii români în Dans Sportiv strălucesc și la nivel internațional!

Federatia Romana de Dans Sportiv a reușit o nouă performanță remarcabilă în competiția WDSF Open Varna, care a avut loc în Bulgaria, pe data de 25 martie 2023. Dansatorii români Mircea Andrei Dumitru și Alexandra Vasile au obținut locul 2 în Finala Junior I Standard, impresionând cu mișcările lor elegante și ritmate. Este o mândrie pentru întreaga țară să avem astfel de talente care reușesc să se facă remarcate și să impresioneze în competițiile internaționale de dans sportiv.

Succes românesc în dans sportiv la competiții internaționale

Federatia Romana de Dans Sportiv este o instituție care susține și promovează dansul sportiv în România, dezvoltând un program complex pentru pregătirea și perfecționarea tinerilor dansatori. Înființată în anul 1958, federația a reușit să dezvolte o echipă puternică de dansatori, care au reușit să obțină performanțe notabile în țară și în străinătate.

FRDS promovează performanța în dansul sportiv

Această performanță reprezintă o reușită importantă pentru Mircea Andrei Dumitru și Alexandra Vasile, care și-au demonstrat talentul și abilitățile într-un mediu extrem de competitiv. Dansatorii români au demonstrat că sunt printre cei mai buni din lume la categoria Junior I Standard, fiind la un pas de a obține primul loc. Acest succes este o sursă de inspirație pentru toți cei care iubesc dansul și își doresc să urmeze o carieră în acest domeniu.

Felicitări tuturor celor implicați în pregătirea dansatorilor români și în susținerea acestora în competițiile internaționale de dans sportiv! Această performanță este o dovadă că România are o echipă puternică de dansatori și că investițiile în dezvoltarea acestui domeniu aduc roadele dorite.

#FRDS #WDSF #MinisterulSportului #DanceSport #Romania #DansSportiv #TalenteRomânești #PerformanțăRemarcabilă