Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Campioni în Ring: CS Medgidia domină Cupa Mării Negre cu 9 medalii pe podium

Boxul a fost „rege” în aceste zile la Mangalia, unde a avut loc prestigioasa competiție „Cupa Mării Negre”. Sub îndrumarea antrenorului Calu Mustafa, sportivii de la CS Medgidia au cucerit 9 locuri pe podium, obținând medalii de aur, argint și bronz. Performanța lor remarcabilă este o dovadă a dedicării și talentului pe care îl au.

Ambiția și determinarea copiilor de la CS Medgidia aduc succes în ring

Timp de 5 zile, copiii de la CS Medgidia au luptat cu ardoare pentru a-și învinge adversarii în competiția „Cupa Mării Negre”. Ambiția lor a fost cheia succesului obținut în această competiție de înalt nivel. Fiecare sportiv a urcat în ring hotărât să-și demonstreze abilitățile și să obțină victoria. Efortul și dăruirea lor au fost remunerate cu locuri pe podium și medalii strălucitoare.

Tinerele talente ale boxului românesc strălucesc în competiția de elită

Cu mândrie, putem să anunțăm că talentul lor în box strălucește în competițiile de elită. Locurile 1, 2 și 3 obținute de sportivi sunt o dovadă a calității și potențialului acestor tinere talente. Cherim Baran, Craciun Andrei, Cherim Emir, Buza Leonard, Cam Galip, Militaru Denisa, Sandu Mihai și Cristian David au demonstrat că sunt în stare să facă față provocărilor și să cucerească inimile publicului cu performanțele lor impresionante.

Felicitări, campionilor! Sunteți o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi și pentru întreaga noastră comunitate. Continuați să visați în și să luptați pentru atingerea obiectivelor voastre! Performanțele voastre ne fac mândri.