Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Atleții Rapidului strălucesc în Campionatele Naționale de Atletism pentru Copii

Stadionul „Iolanda Balaș Soter” a fost mărturia unei adevărate epopei sportive în timpul etapei finale a Campionatelor Naționale de Atletism dedicate copiilor 1 și 2. Iar printre participanții plini de talent și determinare s-au evidențiat micii atleți ai Rapidului, care au dovedit că drumul către glorie se construiește pas cu pas.

O zi plină de bucurie și performanță

Weekend-ul a fost unul plin de bucurie și triumf pentru echipa Rapid. Prima zi a Campionatului Național de U14 a adus multe motive de sărbătoare. Efortul susținut și pasiunea fără limite au fost răsplătite cu două titluri de campioni naționali și o medalie de bronz. Performanțele lor au fost cu adevărat remarcabile, cu Teia Drăcea câștigând locul I la săritura în înălțime cu o performanță de 1.55m, iar Maria Antonie clasându-se pe locul al treilea. Toma Lazăr și-a adjudecat victoria în proba de 300m plat, stabilind un nou record personal de 40.35 secunde. Aceste rezultate au fost o sursă de bucurie și mândrie pentru toți cei implicați.

Echipa Rapid învinge cu determinare în competiție

A doua zi a Campionatului Național de U14 și U13 a dovedit că micii atleți rapidiști sunt adevărați învingători. Ei au reușit să aducă acasă trei medalii în plus, un aur și două arginturi. Maia Man a strălucit în proba de tetratlon, dominând probele de viteză, săritură în lungime, aruncare de oină și rezistență. Efortul și angajamentul lor au fost evidente în fiecare mișcare. În plus, ștafetele echipei Rapid au arătat o sincronizare perfectă și un spirit de echipă învingător. Ștafeta 5x80m U14 și ștafeta 5x80m U13 au obținut medalii de aur și argint, demonstrând că unitatea și colaborarea sunt cheia succesului. Felicitări tuturor!