Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Atingând vârfuri înalte în lumea karate-uluI

Secția de karate a ACSO Viitorul Pantelimon a reușit să obțină rezultate extraordinare în competițiile internaționale de karate! În perioada 19-21 mai, am fost prezenți cu mândrie la Arena „Antonio Alexe” din Oradea, alături de peste 600 de sportivi din peste 30 de țări.

Chivu Cosmin – Categoria tineret, greutate -80 kg – LOCUL 3

Dedicare și pasiune fără limite! Chivu Cosmin a reușit să impresioneze juriul și să obțină un loc pe podium într-o competiție de prestigiu. O realizare extraordinară! Felicitări pentru determinare și succesul obținut!

Chivu Amalia – Categoria cadete echipe – LOCUL 1

O adevărată campioană! Amalia Chivu a dominat competiția cu o pasiune și un talent uluitoare. Munca depusă a fost răsplătită cu locul întâi în categoria sa. Felicitări pentru victorie!

Reușite și în luptă – Participarea la Cupa României U20

Echipa de lupte a ACSO Viitorul Pantelimon s-a remarcat la Cupa României U20, desfășurată în perioada 18-20 mai la Constanța. Acești luptători au dat totul și au obținut rezultate notabile:

Ion Maria Alexandra – Categoria 57 kg – LOCUL 2. Sirbu Teodora – Categoria 62 kg – LOCUL 2. Ion Sebastian Antoniu – Categoria 60 kg – LOCUL 5

Suntem mândri de voi și suntem convinși că acest succes nu reprezintă decât începutul unei călătorii extraordinare în lumea sportului! Continuați să visați și să vă depășiți limitele, deoarece aveți potențialul de a realiza lucruri uimitoare. Inspirați și motivați pe ceilalți și continuați să ne faceți mândri!