Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Volei: Echipa României U17 în drum spre succes

Energia și pasiunea sportului rezonează în rândul naționalei feminine de volei U17 ani a României, care se pregătește cu dăruire pentru Campionatul Balcanic de la Vrnjacka Banja, Serbia. Cu inima plină de mândrie, ele intră în lupta din grupa A alături de Bulgaria, Moldova și Serbia, iar pe 1 iulie, vor debuta cu forță împotriva echipei Bulgariei.

Pregătire excelentă

Antrenate cu dragoste și pricepere de către Adrian Radu și însoțite de o echipă dedicată de antrenori secunzi, Luminița Trombițaș și Adrian Negrei, fetele se antrenează pentru a-și duce jocul la nivelul cel mai înalt. Cu sprijinul kinetoterapeutului Mihai Mincă și al statisticianului Mircea Gâtej, fiecare detaliu este pus la punct pentru a atinge performanța maximă.

Între competiții și visuri

Dar aventura lor nu se oprește aici! După competiția din Serbia, fetele își vor îndrepta privirile către Campionatul European din Ungaria și Serbia, unde vor concura cu dăruire și ambiție pentru a face România mândră.

Să fim cu toții alături de sportivele noastre în această călătorie plină de emoții și adrenalina voleiului. Inspirația și determinarea lor sunt un exemplu demn de urmat pentru toți tinerii sportivi din România. Hai România!