Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Vlad Vișan – Sursă de mândrie și inspirație în judo

Judo-ul românesc are un nou reprezentant de excepție în persoana lui Vlad Vișan, judoka legitimat la CSM Focșani 2007.

Oportunitatea de a reprezenta România la Taipei Asian Open

Este un moment deosebit pentru Vlad Vișan, deoarece va avea privilegiul de a purta cu mândrie tricolorul României în cadrul competiției Taipei Asian Open. Această competiție de înalt nivel va avea loc în perioada 1-2 iulie 2023 și se desfășoară în Taiwan (Chinese Taipei). Cu un spirit înălțător, Vlad Vișan va fi un adevărat ambasador al judo-ului românesc și va reprezenta cu demnitate valorile și talentul sportivilor noștri.

Concurență acerbă și determinare în lumea judo-ului

Taipei Asian Open adună la start 173 de sportivi din 18 țări, fiecare dorind să demonstreze abilități și determinare în fața unui adversar redutabil. Competiția va reuni judoka de elită, iar nivelul de concurență va fi unul foarte ridicat. Cu toate acestea, suntem încrezători că Vlad Vișan va face față provocărilor și va lupta cu tenacitate pentru a obține performanțe remarcabile în categoria sa de greutate de 90 kg.

Astăzi, dorim să transmitem cele mai sincere urări de succes lui Vlad Vișan în competiția Taipei Asian Open. Să dea tot ce are mai bun pe tatami, să folosească fiecare tehnică și strategie cu încredere și să demonstreze că munca, dedicarea și pasiunea pot aduce rezultate deosebite. Îi susținem pe Vlad în această călătorie sportivă și suntem mândri de el pentru că reprezintă cu onoare țara noastră.