Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Vlad Vișan, ambasadorul României la Ulaanbaatar Grand Slam 2023

Vlad Vișan, sportivul încrezător de la CSM Focșani 2007, pornește într-o aventură extraordinară în Mongolia, pentru a reprezenta cu mândrie România la Ulaanbaatar Grand Slam 2023! Acest eveniment internațional atrage atenția a 344 de judoka din 44 de țări, iar Vlad este hotărât să-și facă numele cunoscut în această competiție de elită.

Categoria 90 kg: lupta pentru glorie

În categoria sa, 90 kg, Vlad Vișan se pregătește să-și pună în valoare toate abilitățile și să lupte cu curaj și determinare. În primul tur al competiției, el va întâlni un adversar de temut, reprezentantul gazdă, Dagvadorj Tserendulam. Cu privirea fixată pe victorie, Vlad este hotărât să-și facă drum spre vârf și să cucerească inimile spectatorilor cu tehnica sa impresionantă.

Pregătirea de succes

Secretele succesului lui Vlad Vișan stau în munca sa asiduă și în spatele său stau doi antrenori dedicați: Stănică Grosu și Marinel Palade. Acești mentori talentați l-au pregătit pe Vlad cu pasiune și îndrumare, transformându-l într-un adevărat judoka de elită. Efortul și sacrificiul lor se reflectă în fiecare mișcare pe care Vlad o face pe tatami.

Mândria României

Cu inima plină de mândrie și susținerea întregii țări, Vlad Vișan pleacă să reprezinte România cu demnitate și pasiune la Ulaanbaatar Grand Slam 2023. Suntem alături de el în această călătorie extraordinară și îl încurajăm să demonstreze că forța și spiritul românesc pot cuceri orice competiție.