Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Victoria României în Luptele Combat Games

Efortul și dedicarea luptătorilor români la Combat Games, desfășurat în Belgrad, au fost răsplătite cu rezultate de excepție. Această competiție a demonstrat încă o dată că succesul în lupte vine în urma talentului natural și al muncii asidue.

Performanțe de excepție în cele trei stiluri de luptă

România a strălucit în toate cele trei stiluri de luptă la Combat Games. Luptele Feminine au adus medalii deosebite, cu Dumitru Oana obținând bronzul la categoria 54 kg, iar Voiculescu Alexandra și Pantiru Maria urcând pe treapta cea mai înaltă a podiumului la categoriile 53 kg și, respectiv, 65 kg. Echipa de Lupte Greco-Romane a fost la fel de impresionantă, cu Alexe Pavel și Manolache Ionuț câștigând aurul la categoriile 71 kg și, respectiv, 110 kg. Deacu Albert, Trip Vlad și Ignatescu Nicolas au obținut medalii de argint și bronz, demonstrând abilitățile lor de excepție. Luptele Libere au adus și ele motive de bucurie, cu luptătorii români obținând medalii de bronz și argint în diferite categorii de greutate.

Felicitări pentru rezultatele remarcabile!

Aceste rezultate deosebite nu fac decât să confirme că luptele românești se numără printre cele mai bune din lume. Felicitări tuturor participanților și medaliaților pentru eforturile lor remarcabile. Aceste performanțe ne amintesc că prin determinare, pasiune și muncă susținută, visurile pot deveni realitate. Sunteți adevărați eroi ai sportului românesc și sunteți demni de toată admirația noastră.