Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Unitate și mândrie națională: Târgu Mureș găzduiește Campionatul Național de Skandenberg-Armwrestling

Weekendul trecut, un număr impresionant de peste 400 de sportivi din întreaga țară au participat la Campionatul Național de Skandenberg-Armwrestling, care a avut loc la Sala Sporturilor din Târgu Mureș. Aceștia au reprezentat 23 de cluburi și au concurat în 47 de categorii.

Evenimentul a fost deosebit de important, deoarece primii doi concurenți din fiecare categorie vor reprezenta România la Campionatele Europene din Chișinău și la Mondialele din Almaty.

Organizatorii au fost la înălțime, pregătind o competiție excepțională și de nivel înalt. Felicitări tuturor celor implicați! Târgu Mureș a demonstrat încă o dată că este un oraș activ din punct de vedere sportiv, găzduind tot mai multe evenimente de acest gen. Prin crearea facilităților sportive adecvate, se poate crește fenomenul sportiv și se poate contribui la dezvoltarea economică a orașului și a județului. Industria sportivă aduce beneficii multiple, de la cazări și Horeca, până la producătorii de echipamente sportive.

Este esențial să recunoaștem că sportul reprezintă o prioritate națională și că România merită să fie parte integrantă a Schengen. Prin susținerea sportului, putem dezvolta o Românie sănătoasă și puternică, care să fie cel mai bun ambasador pentru țara noastră.

Etichete: Skandenberg, Armwrestling, Campionat Național, Târgu Mureș, sport

#MinisterulSportului #MSp #SportulPrioritateNationala #SportulCelMaiBunAmbasador #RomaniaSanatoasa #RomâniiMerităÎnSchengen

Unitate și mândrie națională: Târgu Mureș găzduiește Campionatul Național de Skandenberg-Armwrestling

Campioni în Ascensiune

Campionatul Național Individual U18 de tenis din luna mai 2023 a adus o mulțime de momente impresionante, cu jucători tineri și talentați care și-au demonstrat

Citește »