Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Un debut în forță: Fetele de la CSM București obțin prima victorie!

🏀 Echipa de baschet feminin a CSM București, pregătită cu dăruire de antrenorul Adrian Petreanu, a început Turneul Final de la Târgu Secuiesc într-o notă deosebită, obținând o victorie categorică împotriva echipei CSO Voluntari, cu un scor impresionant de 77-24!

💪🏻 Jucătoarele au demonstrat determinare și spirit de echipă pe tot parcursul meciului, punându-și în valoare abilitățile și talentul în teren. Dar una dintre protagoniste a fost Bianca Stan, care a avut o evoluție fenomenală și a marcat nu mai puțin de 41 de puncte din cele 77 realizate de echipă! Eforturile și contribuția ei remarcabilă au contribuit în mod decisiv la obținerea victoriei.

👏🏻 Această victorie reprezintă un moment de bucurie și mândrie pentru echipa de baschet feminin a CSM București.

🔝 Echipa a demonstrat că munca asiduă și determinarea sunt elementele cheie pentru obținerea succesului. Antrenamentele intense și dedicarea jucătoarelor au fost răsplătite cu această victorie impresionantă. Suntem mândri de eforturile și progresul lor constant.

👊🏻 Felicitări echipei pentru victoria meritată și lui Bianca Stan pentru evoluția sa impresionantă! Continuați să arătați pasiunea și determinarea voastră în teren și să inspirați pe ceilalți prin jocul vostru remarcabil. Succes în meciurile următoare!