Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Turneul Final – Sărbătoarea Spiritului Handbalistic

Focșaniul devine gazda momentului culminant al campionatului național

Așteptarea a luat sfârșit pentru iubitorii handbalului! Turneul Final al campionatului național de Handbal Juniori 1 se apropie cu pași repezi, urmând să se desfășoare în perioada 31 mai – 4 iunie la Sala Sporturilor „Alin Moldoveanu” din Focșani.

Cele mai bune echipe se reunesc pentru o bătălie de excepție

Competiția adună cele mai bune 8 echipe din Grupele Valoare ale campionatului, respectiv primele două clasate din fiecare grupă. Este momentul în care jucătorii talentați vor da totul pe teren pentru a câștiga titlul mult dorit.

Toți ochii sunt ațintiți asupra acestei competiții extraordinare

Echipele participante sunt de o calitate extraordinară și promit un spectacol handbalistic captivant. CSM Focșani 2007, CSU din Suceava, CS Medgidia, CSM București, CSS Sighișoara, AHC București, AHC Potaissa Turda și CSS 2 Baia Mare vor încânta suporterii cu tehnică, pasiune și dorință de victorie.

CSM Focșani 2007 este pregătită intens de către antrenorii Marius Partene și Constantin Daniel Rusu. Acești doi profesioniști au reușit să formeze o echipă puternică, în care valoarea individuală se împletește perfect cu spiritul de echipă. Băieții sunt pregătiți să-și demonstreze abilitățile și să lupte pentru fiecare minge.

Băieți, suntem alături de voi și vă transmitem cele mai bune urări de succes! Arătați lumii întregi de ce sunteți capabili! Jucați cu pasiune, cu inimă și cu determinare.