Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Tinerii tenismeni români strălucesc la Tennis Europe Daimon Cup U12 București

Tennis Europe Daimon Cup U12 București a fost un turneu plin de emoție și performanțe remarcabile, iar tinerii tenismeni români au strălucit în această competiție de talie internațională. În perioada 8-14 mai 2023, Daimon Sport Club din capitală a găzduit această întrecere care a adus în prim-plan promisiunea și talentul viitorului tenisului mondial.

În proba de dublu băieți, Luca Daraban, reprezentând România, și partenerul său, Rafael Pagonis din Grecia, au triumfat într-un stil impresionant. În finala împotriva unei echipe românești formate din Andrei Timaru și Darius Gabriel Trestianu, Luca și Rafael s-au impus cu scorul de 6-3, 6-2. Determinarea, tehnicitatea și spiritul de echipă au fost ingredientele cheie ale succesului lor.

În finala simplu băieți, Luca Daraban s-a confruntat chiar cu partenerul său de dublu, Rafael Pagonis. A fost un meci plin de intensitate și pasiune, iar în cele din urmă, Rafael a obținut victoria cu scorul de 6-3, 6-4. Amândoi jucătorii au demonstrat calități excepționale și au oferit publicului un spectacol memorabil.

La rândul lor, fetele au avut evoluții remarcabile în turneu. În proba de simplu, Eva Maria Bulai a ajuns în finală, dar a fost învinsă de talentata Ingrid Dumitru din Marea Britanie cu scorul de 6-2, 4-6, 6-0. Cu toate acestea, performanța sa merită aplauze și admirație pentru determinarea și abilitățile demonstrate pe teren.