Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Tinerii orientatori își ghidează drumul spre succes la Campionatele Naționale de Tineret

În perioada 16-18 iunie 2023, Târgoviște a găzduit Campionatele Naționale de Tineret la Radio Orientare, evenimentul care a adunat cei mai talentați și pasionați tineri sportivi din România. Proba Sprint, Clasic 144MHz și Clasic 3,5 MHz au oferit un spectacol captivant și oportunitatea de a câștiga titluri de campion al României.

CSM Târgoviște: Echipa care a strălucit în lumina succesului

Echipa CSM Târgoviște a demonstrat o forță de necontestat, aducând acasă nu mai puțin de 12 titluri de Campioni ai României, patru medalii de argint și două medalii de bronz. Performanțele lor strălucitoare au definit acest eveniment și au inspirat tinerii orientatori din întreaga țară.

Performanțele strălucitoare

Victor Petrovici, un adevărat campion, a obținut titlul de Campion absolut la toate cele trei probe, categoria masculin, 16 ani. Alături de el, Damian Badea, Teodora Lita și Diana Cojoacă s-au remarcat prin efortul lor impresionant și determinarea de a obține titluri de campioni la toate cele trei probe în categoriile lor de vârstă.

Abilități remarcabile

Printre cei care au strălucit cu medalii de argint și bronz se numără Dinu Filip, David Ștefănescu și Luca Ene. Acești tineri orientatori au arătat talent, concentrare și abilități remarcabile în fața provocărilor competiției.

Rezultate bune în grupele de vârstă superioare

De asemenea, tinerii debutanți, precum Alexandru Coman, David Liță, Robert Ionescu, Călin Dinu și David Spătaru, au concurat cu curaj și au obținut rezultate bune în grupele de vârstă superioare. Aceasta demonstrează potențialul lor promițător și dorința lor de a se implica în lumea orientării.

Reprezentarea României la Campionatele Mondiale de Tineret ARDF

Cu mândrie, anunțăm că Victor Petrovici, Damian Badea, Diana Cojoacă și Luca Ene vor reprezenta România la Campionatele Mondiale de Tineret ARDF din Ungaria, la sfârșitul acestei luni. Acești tineri orientatori promițători sunt pregătiți să demonstreze abilitățile lor la nivel internațional și să reprezinte țara cu demnitate.

O inspirație pentru toți

Campionatele Naționale de Tineret la Radio Orientare au dovedit că pasiunea, efortul susținut și determinarea pot conduce la performanțe excepționale. Acești tineri orientatori ne inspiră pe toți să ne urmăm visele și să depunem eforturile necesare pentru a atinge succesul în domeniul nostru de interes.

Felicitări echipei CSM Târgoviște și tuturor tinerilor orientatori care au participat la acest eveniment remarcabil! Sperăm că performanțele voastre vor continua să strălucească și să inspire generația viitoare de sportivi în această disciplină fascinantă a orientării radio.