Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Tinerii luptători ai Clubului Sportiv Școlar Lugoj triumfă în Cupa României U17 și aduc glorie clubului și orașului

Victorii remarcabile la lupte pentru sportivii Clubului Sportiv Scolar Lugoj

Clubul Sportiv Scolar Lugoj se mândrește cu performanțele extraordinare obținute de sportivii săi la Cupa României U17, desfășurată în perioada 19-22 aprilie 2023 la Buziaș. Acești tineri dedicați au luptat cu determinare, demonstrându-și talentul și spiritul de învingător în competițiile de lupte libere și greco-romane.

Rezultate spectaculoase și recunoaștere pe plan național

Sportivii CSS Lugoj au urcat pe podium în mai multe categorii de greutate, câștigând medalii de aur, argint și bronz. În competiția de lupte libere, Szilagyi Bernardo a câștigat medalia de aur la categoria 60 kg, în timp ce Szabo Bogdan și Iacob Victor au obținut medaliile de argint și bronz la categoriile 51 kg și 92 kg. La lupte greco-romane, Moldovan Andrei a câștigat medalia de argint la categoria 55 kg, iar Brat Sergiu s-a clasat pe locul al treilea la 110 kg. De asemenea, Opris Alexandru și Bozgan Antonio au ocupat locurile V și VII la categoria 92 kg.

Datorită rezultatelor excelente obținute de acești sportivi, echipele CSS Lugoj s-au clasat pe locul V în clasamentul cluburilor participante la ambele stiluri, libere și greco-romane, sporind prestigiul clubului în sportul românesc.

O celebrare a muncii și dedicării sportivilor și antrenorilor

Felicitările sunt cu atât mai meritate, deoarece aceste performanțe reprezintă rodul eforturilor intense și al muncii asidue depuse de sportivii și antrenorii Clubului Sportiv Scolar Lugoj. Performanțele remarcabile ale acestor tineri campioni nu doar inspiră generațiile viitoare de sportivi, dar aduc și un sentiment de mândrie pentru întreaga comunitate sportivă lugojană și românească. Bravo, CSS Lugoj!