Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Tinerii gimnaști români se pregătesc să strălucească pe scena internațională

În perioada 16-18 iunie, România va fi reprezentată la cea de-a 8-a ediție a concursului internațional de juniori „Budapest Cup” din Ungaria. Acest eveniment adună la start gimnaști din întreaga lume, iar pentru tinerii noștri sportivi, este o oportunitate de a-și demonstra talentul și de a obține experiență valoroasă înainte de competiția majoră a anului – Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Tinerii talentați și dornici de performanță reprezintă România la concursul internațional de juniori.

Echipa României este formată dintr-o selecție impresionantă de gimnaști talentați: Radu Iustin Mihai, Flavius Borca, David Puicea, Andrei Titi, Mihai Ene, Sebastian Torcică și Zeno Kiss. Acești tineri atleți au pregătit intens pentru acest moment și sunt pregătiți să ofere tot ce au mai bun pe scena internațională. Pentru unii dintre ei, cum ar fi Radu Iustin Mihai, Flavius Borca, David Puicea și Andrei Titi, această competiție reprezintă o etapă importantă de verificare înainte de Festivalul Olimpic al Tineretului European, unde vor reprezenta cu mândrie România. În același timp, Zeno Kiss și Sebastian Torcică debutează într-o întrecere internațională purtând cu cinste culorile țării noastre.

Însoțiți de antrenori și arbitri experimentați, gimnaștii noștri sunt pregătiți să demonstreze tot ce au învățat

Această competiție importantă nu vine doar cu gimnaști talentați, ci și cu o echipă de profesioniști în spatele lor. Tinerii noștri sportivi sunt însoțiți de antrenorii Răzvan Șelariu și Ștefan Gal, care le-au oferit îndrumare și pregătire riguroasă pentru a-și maximiza potențialul în competiție. De asemenea, arbitrul Adrian Meleancă este acolo pentru a asigura un concurs corect și echitabil pentru toți participanții.

În fața publicului internațional

Competiția va debuta cu concursul individual în două grupe de vârstă, iar apoi se vor desfășura finalele pe aparate. Timp de două zile, tinerii noștri gimnaști vor avea ocazia să-și arate abilitățile și să își pună în valoare pregătirea riguroasă în fața publicului internațional.

Suntem mândri de tinerii noștri gimnaști și le transmitem urări de curaj și succes în acest concurs internațional. Fie ca fiecare evoluție să fie una remarcabilă și să aducă României bucurie și mândrie!