Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Tigrii J2 încep cu dreptul la Turneul Final de Handbal din Timișoara

Echipa de handbal a CSM București, Tigrii J2, a debutat în forță la Turneul Final de la Timișoara, obținând o victorie impresionantă cu scorul de 42-30 în fața echipei Academia Minaur Baia Mare. Demonstrând determinare și abilități extraordinare, jucătorii au dat totul pe teren și au reușit să obțină o performanță de excepție.

David Țuinea – Jucătorul de top al meciului

De remarcat este performanța remarcabilă a lui David Țuinea, care a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului. Cu un total de 12 goluri marcate, el a demonstrat un talent excepțional și o determinare neclintită în fața adversarilor. Contribuția sa valoroasă a fost un factor cheie în obținerea victoriei. Felicitări, David, pentru performanța de excepție!

Următorul meci: CSS Craiova

După această victorie impresionantă, Tigrii se pregătesc pentru următorul meci din Grupa A. 15 Iunie 2023, de la ora 12:00, se vor confrunta cu echipa CSS Craiova, într-o partidă ce se anunță palpitantă.

Transmitem întregii echipe de handbal, Tigrii J2, cele mai sincere urări de succes pentru meciul următor. Vă încurajăm să continuați să dați totul pe teren, să jucați cu pasiune și să puneți în practică strategiile pregătite de antrenori. Suntem alături de voi și vă susținem în fiecare moment. Baftă, Tigrii J2!

Comunicat de presă CIO

Comitetul Internațional Olimpic recomandă interzicerea totală a tuturor sportivilor din Rusia și Belarus care susțin războiul rusesc dar recomandă Federațiilor Internaționale să permită întoarcerea în

Citește »