Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Susținerea Performanței Sportive de către Companiile Private: Un exemplu de excelență – Cris-Tim

Într-o lume unde sportul și afacerile se intersectează adesea, exemplul oferit de CRIS-TIM în susținerea performanței sportive reprezintă un model de urmat. Cu ocazia Zilei Naționale a României, CRIS-TIM a demonstrat un angajament remarcabil față de dezvoltarea talentelor sportive prin sponsorizarea secției de lupte a Clubului Sportiv Școlar Steaua, reprezentat de antrenorii Adrian Mosa și Cristina Bucur, cu echipamente și produse esențiale.

O Poveste de Succes Născută din Pasiune

Cris-Tim, fondată în 1992 de familia Timiș, a crescut de la un simplu chioșc la unul dintre cei mai importanți producători de mezeluri, ready meal și lactate din România. Această ascensiune nu a fost doar rezultatul muncii și tenacității fondatorilor, Cristina și Radu Timiș, ci și al unei viziuni orientate către calitate și inovație.

Angajament pentru Comunitate și Excelență

Susținerea sportului reflectă valorile fundamentale ale CRIS-TIM: excelența, inovația și responsabilitatea socială. Această inițiativă evidențiază convingerea Cristim că brandurile puternice nu doar că oferă produse de calitate, dar sunt și motoare de schimbare în comunități. Prin acest gest, Cristim nu doar sprijină performanța sportivă, ci și investește în sănătatea și bunăstarea tinerilor sportivi, viitorul societății.

Rolul Responsabilității Sociale Corporative

Astfel de acțiuni demonstrează puterea și impactul responsabilității sociale corporative. Companiile, ca actori majori în societate, au capacitatea și resursele de a contribui la bunăstarea comunităților și la dezvoltarea talentelor tinere. Sponsorizarea oferită de Cristim nu este doar un act de generozitate, ci și un exemplu de bună practică în responsabilitatea socială corporativă.

Inițiativele precum cea a CRIS-TIM demonstrează că susținerea sportului și a tinerelor talente nu este doar o chestiune de afaceri, ci și una de integritate și viziune pe termen lung. Acest parteneriat între Cristim și secția de lupte a Clubului Sportiv Școlar Steaua nu doar că ajută la creșterea standardelor în sport, dar și la îmbunătățirea calității vieții comunităților. Astfel, Cristim nu doar își consolidează reputația de lider în industrie, dar devine și un exemplu în implicare socială și sprijin pentru generațiile viitoare.