Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Suporterii Rapid București sunt gata să creeze o atmosferă unică în handbalul mondial pentru calificarea mult dorită!

Mâine este o zi mare pentru handbalul românesc și pentru Rapid București, care se pregătește pentru un meci important. 5000 de fani vor fi prezenți la Sala Polivalentă și vor forma jucătorul numărul 8, aducând o atmosferă unică în lumea handbalului.

#handbal #rapid #impreunasuntemdeneclintit #handbalromania #handbalmondial #peluzanord #rapubb #5000derapidisti #atmosferaunica #calificare #galerie #liviuungurean #familiarapid #salaPolivalenta #sportromanesc

Inimile tuturor rapidiștilor din țară și de pretutindeni vor bate cu putere pentru o calificare mult așteptată. La antrenamentul oficial de astăzi, Peluza Nord – Rapid București a transmis un mesaj motivațional și plin de încredere pentru echipă: vor fi alături de ele din prima până în ultima secundă și vor fi de neclintit împreună. Liderul galeriei, Liviu Ungurean, a declarat că sunt pregătiți să își susțină echipa și că speră să îi bată pe adversari la 10 goluri pentru a le arăta ce înseamnă familia RAPID. Echipa este determinată să ducă spiritul rapidist la un nou nivel și să ofere fanilor o victorie care să rămână în memoria tuturor.