Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Succesul vine de la CS Afumați: Inspirație prin disciplină și performanță

Sportivii talentați din cadrul secției de karate a Clubului Sportiv Afumați continuă să facă cinste comunității lor prin rezultatele remarcabile obținute în competițiile de karate. Ei demonstrează că disciplina, determinarea și pasiunea pot duce la performanțe extraordinare.

Rezultate impresionante la „Cupa Primăverii”: 31 de sportivi afumățeni demonstrează talentul lor

Competiția „Cupa Primăverii”, desfășurată recent la Școala Gimnazială 142 din București, a fost martora unui adevărat spectacol de karate oferit de echipa de la Afumați. Un număr impresionant de 31 de sportivi afumățeni au concurat la trei niveluri de dificultate, demonstrându-și abilitățile și dăruirea pentru acest sport.

Felicitări pentru performanțele de excepție obținute în competiție

Cu rezultate impresionante în competiție, sportivii de la Afumați au demonstrat că munca lor susținută și dedicarea au fost răsplătite. Un total de 29 de sportivi au obținut rezultate remarcabile, ocupând locuri fruntașe în clasamentul competiției. Ei au demonstrat că efortul și sacrificiul aduc roade în lumea karate-ului.

Felicitări sportivilor de la Afumați, antrenorului Iacob Marius și părinților care îi susțin în această călătorie sportivă. Efortul vostru și pasiunea pentru karate sunt adevărate surse de inspirație pentru întreaga comunitate.