Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Succesul strălucitor al sportivilor români la U12 Iași Tennis Trophy

În perioada 21-28 mai 2023, s-a desfășurat turneul U12 Iași Tennis Trophy by Praxis Laboratories, un eveniment deosebit inclus în prestigiosul circuit Tennis Europe Junior Tour. Acest turneu a fost marcat de dominația sportivilor români, care au reușit să cucerească trei dintre cele patru probe ale competiției.

Eric Hurmuz și Darius Alexandru Rațiu, campionii la dublu băieți

La dublu băieți, cuplul Eric Hurmuz și Darius Alexandru Rațiu au strălucit în finală, învingând perechea formată din Patrick Ștefan Dobrin și Ianis Andrei Ghiulea, cu scorul de 6-3, 6-4. O altă echipă românească, Victor Alexander Dobrescu și Nicholas Andrei Tănasă, a ajuns în semifinale, demonstrând talent și determinare.

Anasatasia Maria Chiurii și Ewa Gusiewa câștigătoare la dublu fete

În proba de dublu fete, câștigătoare au fost Anasatasia Maria Chiurii din Republica Moldova și Ewa Gusiewa din Ucraina, care au învins reprezentantele noastre Natalia Maria Dicu și Ana Ilaria Negri, cu scorul de 6-2, 7-5. În semifinale, o altă echipă românească, formată din Daria Ioana Duret și Maria Petrache Bozu, a demonstrat calitate și abilități remarcabile.

Robin Ivan și Brândușa Roxana Dumitru, campionii la simplu băieți și simplu fete

În competiția de simplu băieți, Robin Ivan s-a impus în finala împotriva lui Andrei Capatos, cu scorul de 6-4, 6-2. În semifinale, alți doi sportivi români, Raul Condrea și Darius Alexandru Rațiu, au demonstrat nivelul înalt al tenisului lor.

La proba de simplu fete, Brândușa Roxana Dumitru a învins-o categoric pe Maria Sophia Bajdechi în finală, cu scorul de 6-0, 6-3. În semifinale, Evelina Ioana Bichir și Daria Ioana Duret, două alte jucătoare talentate din România, au arătat că tenisul feminin românesc este puternic și promițător.

Echipa de arbitri și directorul Mihai Andrei – cheia succesului turneului

La succesul acestui turneu, contribuția esențială a avut-o directorul Mihai Andrei și echipa de arbitri formată din Sergiu Vladu (arbitru principal), Sabina Simionică, Miruna Prisăcariu și Daniel Ungureanu. Prin munca lor și dedicația lor față de acest sport, au asigurat desfășurarea corectă și echitabilă a competiției.

Felicitări tuturor sportivilor români pentru performanțele lor extraordinare! Aceste rezultate demonstrează talentul și eforturile lor susținute în antrenamente și competiții. Sunteți o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare de jucători de tenis din România.

Susținem sportul local

Dacă sunteți un fan al sportului și vă place să vă implicați în comunitatea locală, atunci susținerea echipelor locale ar trebui să fie o prioritate

Citește »