Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Succesul antrenorului Mosa Adrian la Campionatele Naționale de Juniori Mici

Astăzi avem onoarea de a celebra realizările remarcabile ale unor tineri sportivi. Este vorba despre elevii de la Clubul Sportiv Școlar Steaua, care, sub îndrumarea antrenorului lor Adrian Mosa, au participat la primul lor concurs național.

Acești tineri luptători au participat la Campionatele Naționale de Juniori Mici (9-10 ani) și la competiția „Micul Luptător” (7-8 ani). Rezultatele lor au fost impresionante, confirmând că dăruirea, munca asiduă și pasiunea pentru sport pot duce la rezultate excepționale.

În cadrul competiției de lupte greco-romane, Jaleru Raul (cat. 28kg) și Tanase David (cat. 68kg) au obținut locul al doilea. Burciu Anaisa și Mihaiescu Antoniu, ambii în categoria 36 kg, au ocupat locul trei. La competiția „Micul Luptător”, Preda Vladimir (cat. 30kg) a obținut, de asemenea, locul al doilea.

Aceste rezultate nu sunt doar o dovadă a talentului și a potențialului acestor tineri sportivi, ci și a dăruirii lor și a muncii asidue pe care au depus-o sub îndrumarea antrenorului Adrian Mosa. Participarea la un astfel de concurs național este un pas decisiv în călătoria lor sportivă și o experiență valoroasă de învățare.

Acest moment reprezintă nu doar o realizare personală pentru fiecare dintre acești tineri luptători, ci și o sursă de inspirație pentru ceilalți tineri care visează să urce pe podium la competițiile naționale. Este un exemplu vibrant de dăruire și perseverență, care le amintește tuturor că visele pot deveni realitate prin muncă grea și dedicare.

Felicitări, tineri campioni! Voi sunteți mândria Clubului Sportiv Școlar Steaua și o sursă de inspirație pentru toți cei care aspiră să devină sportivi de performanță. Continuați să vă urmați pasiunea, să vă depășiți limitele și să vă străduiți să deveniți cei mai buni. Suntem alături de voi în această călătorie extraordinară!