Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Succes uluitor al halterofililor Clubului Rapid la Cupa României

Un val de performanțe remarcabile a învăluit halterofilii Clubului Rapid în timpul competiției desfășurate recent la Bascov. Acești sportivi pasionați, care au fost pregătiți cu dăruire și pricepere de către profesorul Marius Viorel Ulăreanu, s-au întors acasă cu un total impresionant de opt medalii. În plus, Ionuț Tiberiu Donose a reușit să stabilească un nou record național la stilul smuls, în categoria sa de 73 de kilograme!

Rezultatele obținute de halterofilii noștri la Cupa României de la Bascov sunt cu adevărat remarcabile și merită să fie sărbătorite cu entuziasm. Iată câteva dintre realizările lor uluitoare:

La categoria feminin:

  1. GRIGORIU MARIA LUANA – Categorie 64 kg – Locul I
  2. ȚURCANU GABRIELA BRÂNDUȘA – Categorie +87 kg – Locul II
  3. MITITELU ȘTEFANIA ALESSIA – Categorie 45 kg – Locul III

La categoria masculin:

  1. DONOSE TIBERIU IONUȚ – Categorie 73 kg – Locul I – Noul record național la stilul smuls: 140 kg
  2. TUCĂ IONUȚ GABRIEL – Categorie 102 kg – Locul I
  3. IONIȚĂ CĂTĂLIN GABRIEL – Categorie 55 kg – Locul II
  4. MADANI ZIAD DANIEL – Categorie 89 kg – Locul III
  5. BUTE DRAGOȘ VALENTIN – Categorie 96 kg – Locul III

Pasiune și determinare

Aceste rezultate sunt un tribut adus muncii grele, determinării și pasiunii pe care halterofilii noștri le-au investit în pregătirea lor. Efortul constant și disciplina exemplară de care au dat dovadă pe parcursul antrenamentelor și competiției merită cu siguranță recunoaștere și aplauze.

O echipă condusă de profesorul Marius Viorel Ulăreanu lasă amprenta performanței

Clubul Rapid și profesorul Marius Viorel Ulăreanu sunt mândri de performanțele remarcabile ale echipelor lor și le transmit felicitări călduroase tuturor sportivilor. Aceste rezultate excepționale nu numai că reflectă abilitățile lor fizice și talentul, dar reprezintă și o sursă de inspirație pentru alții care își doresc să atingă excelența în sport.

Performanțe excepționale și muncă asiduă

Prin perseverență, determinare și dorință de a-și depăși limitele, halterofilii Clubului Rapid au demonstrat că nu există obstacole insurmontabile. Ei sunt exemple vii ale potențialului uman de a obține performanțe extraordinare prin muncă asiduă și credință în sine.

În concluzie, să aplaudăm și să ne bucurăm alături de acești campioni ai halterelor pentru evoluțiile lor impresionante la Cupa României. Felicitări, halterofililor Clubului Rapid, pentru reprezentarea de excepție a echipei și pentru inspirația pe care o aduceți celor din jur!