Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Succes incredibil pentru tinerii judoka la Cupa Judo Kids București!

Astăzi, în ziua specială a copiilor, Mariana și Ion Strîmbeanu, au reușit să obțină rezultate remarcabile. Performanțele lor sunt cu adevărat de admirat și sunt o sursă de inspirație pentru toți cei care iubesc acest sport.

Categoria Prichindei 2016-2017

În categoria Prichindei, pentru copiii născuți în anii 2016-2017, au avut câteva apariții strălucitoare. Beznea Luca a impresionat pe toată lumea și a ocupat locul întâi în categoria sa de greutate, 22 kg. De asemenea, Dogaru Mark a arătat o tehnică excelentă și a obținut, de asemenea, locul întâi, dar în categoria de greutate de 26 kg. Eforturile lor neîncetate și dedicarea totală s-au concretizat în aceste performanțe extraordinare. În plus, Beznea Tudor a reușit să se claseze pe poziția a treia în categoria de greutate de 31 kg, demonstrând astfel talentul și determinarea de care dă dovadă.

Categoria U10 2014-2015

În categoria U 10, pentru cei născuți în anii 2014-2015, Iscru Natalia a luptat cu pasiune și a ocupat un onorabil loc doi în categoria de greutate de 20 kg. De asemenea, Sandu Edelina a arătat un progres impresionant și s-a clasat pe poziția a treia în categoria de greutate de 36 kg. Acești tineri judoka au dat totul pe tatami și ne-au demonstrat că munca asiduă și determinarea sunt cheile succesului.

Categoria U 12 2012-2013

Nu în ultimul rând, în categoria U 12, pentru sportivii născuți în anii 2012-2013, Ghera Ștefan a obținut locul trei în categoria de greutate de 34 kg, evidențiindu-se prin abilitățile sale tehnice remarcabile. Văduva Aris a luptat cu înverșunare și a obținut, de asemenea, locul trei în categoria de greutate de 38 kg. Performanțele lor sunt dovada că perseverența și pasiunea pot învinge orice obstacol.

Rezultate admirabile

Suntem mândri de toți acești tineri judoka și de rezultatele pe care le-au obținut. Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor implicați în această competiție! Succesele lor ne inspiră și ne amintesc că nimic nu este imposibil atunci când îți urmezi visurile și îți pui tot sufletul în ceea ce faci.

Aceste rezultate remarcabile sunt o încurajare pentru toți copiii pasionați de judo. Cu dedicare, efort și încredere, oricine poate atinge culmile succesului.

Felicitări încă o dată tuturor sportivilor implicați! Sunteți adevărate modele de urmat și suntem convinși că veți continua să străluciți în viitorul vostru în judo și în viață. Continuați să visați și să faceți tot posibilul pentru a vă transforma visele în realitate. Succesul vă aparține!