Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Succes extraordinar la Campionatul Național de Judo Individual tineret U23

🥇 Echipa de judo a Rapidului a înregistrat o performanță remarcabilă la Etapa finală a Campionatului Național de Judo Individual tineret U23, care a avut loc în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin în acest weekend. Sportivii au adus acasă trei medalii de aur și patru de bronz, consolidându-și statutul de forță dominatoare în această competiție.

Rapidul, pe primul loc în clasamentul pe medalii

🏅 Performanțele excepționale ale sportivilor Rapidului nu se opresc aici! La fel ca și la Campionatul Național de Seniori, clubul a obținut prima poziție în clasamentul pe medalii, dovedind încă o dată dedicarea și talentul excepțional al sportivilor lor.

Rezultatele notabile ale sportivilor

🥇 Printre eroi se numără Hagianu Giorgia, care s-a impus în categoria de greutate 48kg, câștigând medalia de aur.

🥉 Pe lângă aceste succese de aur, Davila Soani, Pomana Silvia, Ionescu Darius și Toader Alexandru au ocupat poziții onorabile, obținând medalii de bronz în categoriile lor de greutate. Performanța lor remarcabilă și contribuția lor la echipa noastră nu pot fi trecute cu vederea.

Un lot de excepție

Clubul Rapid a fost reprezentat la competiție de o echipă formată din nouă sportivi, sub îndrumarea antrenorilor Cristian Pintrijel și Marian Maria. Fiecare sportiv a arătat determinare, abilități tehnice deosebite și curaj în fața adversarilor, dovedind încă o dată că pregătirea intensă și pasiunea pentru judo sunt cheile succesului.

👏 Ne bucurăm să felicităm toți sportivii pentru performanțele lor excepționale la Campionatul Național de Judo Individual tineret U23. Fiecare medalie obținută este o mărturie a muncii lor asidue și a dedicării lor fără limite.