Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Ștefan Comănescu, primul român calificat la Jocurile Europene de Karate

Ștefan Comănescu, medaliat cu bronz la Campionatul European de Karate, va lupta la Jocurile Europene de la Cracovia

România este mândră să aibă un asemenea sportiv de talie mondială în rândul său. Ștefan Comănescu a obținut o performanță excepțională, calificându-se la Jocurile Europene de la Cracovia, unde va reprezenta cu mândrie țara noastră în categoria kumite masculin -67kg.

#Karate #TeamRomania #NationalTeam #OlympicTeam #WKF

Este o oportunitate unică de a-și arăta talentul și a lupta împotriva celor mai buni sportivi europeni din această disciplină. Antrenat de Cătălin Dumitru și legitimat în cadrul Federației Române de Karate la CS Scorpion București și CS Dinamo București, Ștefan Comănescu este clasat în topul mondial și a obținut o medalie de bronz la Campionatul European de Karate din Cehia.

Karate-ul românesc își face simțită prezența la competițiile internaționale prin performanțele lui Ștefan Comănescu

Cu siguranță va fi un adversar de temut pentru toți cei care se vor întâlni cu el la Jocurile Europene. Felicitări, Ștefan Comănescu, și mult succes la Cracovia! Hai, România!

#Talent #Performanță #JocurileEuropene #SportiviDeTop #LuptătoriDeElită #Karate #Calificare #MândrieNațională #JocurileOlimpice #FederațiaRomânădeKarate #FRK #România #WorldKarateFederation #WKF #Succes