Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Spre Victorie și Glorie: Gimnaștii Români la Campionatele Europene din Antalya

Echipa națională de gimnastică: Reprezentanții mândriei românești

Într-un moment de reînnoire și speranță, gimnaștii români se pregătesc să cucerească Campionatele Europene din Antalya (11-16 aprilie), reprezentând cu mândrie culorile naționale și valorile sportive ale țării noastre. Cu inima plină de ambiție și dorința de a excelenta, echipa formată din Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Amalia Ghigoarță, Lilia Cosman, Andreea Preda, Andrei Muntean, Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Răzvan Marc, Nicholas Țarcă și Roland Modoianu se îndreaptă spre Antalya în căutarea victoriei. #GimnasticaRomania #CampionateleEuropene2023 #Antalya #SpreVictorie #TaraTaraVremCampioane

„Țară, țară, vrem campioane!”: Programul care modelează viitorul gimnasticii românești

Sub îndrumarea unor antrenori experimentați precum Gina Groza Gogean, Camelia Voinea, Corina Moroșan, Ramona Micu, Cătălin Meran, Patrick Kiens, Marius Berbecar, Remus Jivan și Gerard Speerstra, gimnaștii români se pregătesc să demonstreze că spiritul luptător al națiunii noastre este în continuare viu și vibrant.

Cu Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Amalia Ghigoarță și Andreea Preda făcând parte din programul „Țară, țară, vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu și finanțat de OMV Petrom, această competiție reprezintă un pas important în formarea noilor campioane ale gimnasticii românești.

Obiectivele și aspirațiile echipei: Calificarea, finalele și medalii în Campionatele Europene

Obiectivul celor două echipe este calificarea la Campionatele Mondiale de la Antwerp, 1-2 finale și o medalie, aspirații care se vor transforma în realitate prin determinarea, talentul și munca asiduă a sportivilor și antrenorilor noștri. Să ne lăsăm inspirați de această echipă însetată de succes și să ne unim în susținerea lor pe drumul spre glorie.

Etichete: Gimnastică, România, Campionatele Europene, Antalya, echipa națională, ambiție, victorie