Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Spadasinii Kids Tâmpa, eroii noștri la „Mondialul Copiilor” din Polonia!

Echipa de spadasini de la ACS Kids Tâmpa Brașov a avut o performanță impresionantă la cea mai puternică competiție destinată copiilor, Challenge Wratislavia. Această întrecere, supranumită și „Mondialul Copiiilor”, a adunat peste 1500 de sportivi din 30 de țări, iar sportivii Kids Tâmpa s-au numărat printre ei, reușind să se facă remarcați prin evoluțiile lor bune.

În ciuda competiției puternice, spadasinii tineri de la ACS Kids Tâmpa au făcut o impresie bună, sub îndrumarea antrenorului-coordonator Sorin Mladin. Adrian Iurniuc și Horia Mladin, ambii la categoria U15, au reușit să se claseze în prima treime a competiției, în timp ce Andrei Stoica și Vlad Taropa, la categoria U11, au terminat pe locurile 10 și, respectiv, în prima treime a competiției.

Pentru Sorin Mladin, acest succes nu face decât să confirme trendul foarte bun în care se află echipa și să-i motiveze pe tinerii spadasini să continue să muncească pentru a atinge performanța. Participarea la Challenge Wratislavia a fost o experiență motivatoare pentru întreaga echipă și le-a demonstrat că, prin multă muncă și perseverență, orice obiectiv poate fi atins.

Este o realizare remarcabilă faptul că echipa de spadasini de la ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit să se numere printre sportivii de top din lume, la o competiție atât de importantă și de puternică. Participarea lor la această întrecere reprezintă o mândrie nu doar pentru clubul de scrimă, ci și pentru întreaga țară. Cu astfel de evoluții impresionante, nu e de mirare că spadasinii de la ACS Kids Tâmpa sunt considerați unele dintre cele mai talentate și promițătoare talente ale scrimii românești.