Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Sorana Cîrstea se califică în runda a doua la Miami Open

Sorana Cîrstea, starul de tenis român, a reușit din nou să ajungă în runda a doua la Miami Open și urmează să se confrunte cu Caroline Garcia, numărul patru mondial.

Acest lucru vine după impresionanta sa victorie împotriva lui Garcia la Indian Wells săptămâna trecută.

În ciuda faptului că a fost în spate marea parte a primului set împotriva adversarei ei mexicane, Fernanda Contreras Gomez, Sorana a reușit să revină spectaculos și să câștige tiebreak-ul, câștigând în cele din urmă meciul cu 7-6 (8/6), 6-2. Sorana are acum garantat un premiu în bani de 30.885 de dolari și 35 de puncte WTA.

Privind înainte la meciul său viitor împotriva lui Garcia, Sorana se simte încrezătoare și entuziasmată. Ea a vorbit despre victoria sa anterioară împotriva jucătoarei franceze și cum intenționează să se pregătească pentru meciul lor viitor: „Am jucat împotriva ei acum o săptămână, sunt fericită că vin cu această victorie. Dar aici este un turneu diferit, condiții diferite, atmosferă diferită, ea este o jucătoare de top patru în lume, așa că mă voi pregăti foarte bine cu antrenorul meu, cu privire la tehnica și tactica. Voi încerca să fiu foarte motivată, să iau lucrurile pozitive din ultimul meci și victoria care îmi dă o anumită încredere, dar să știu că este un meci nou.”

Încrederea Soranei vine din munca și dedicația pe care le-a depus în antrenamentul său și din rezultatele pozitive pe care le-a obținut în acest an. Ea a depășit o accidentare la umăr și simte că jocul ei este din nou pe drumul cel bun: „De la sfârșitul anului trecut, am simțit că am început să joc din nou bine, după ce m-am recuperat din accidentarea mea la umăr. Și în Australia, de asemenea, am simțit că am jucat bine, chiar dacă rezultatele nu au arătat-o. Am fost puțin tristă, dar am continuat să lucrez, să fac ce făceam, pentru că am simțit că fac lucrurile corecte. Apoi, la Indian Wells, a venit rezultatul și acum sunt pe un drum bun. Trebuie doar să continui.”

Determinatea și munca grea a Soranei sunt o sursă de inspirație pentru noi toți. Povestea ei de revenire arată că, cu muncă și perseverență, orice este posibil. Putem învăța cu toții din atitudinea sa pozitivă și determinarea pe care aceasta o are.

Sorana Cîrstea, starul de tenis român, a reușit din nou să ajungă în runda a doua la Miami Open și urmează să se confrunte cu Caroline Garcia, numărul patru mondial. Acest lucru vine după impresionanta sa victorie împotriva lui Garcia la Indian Wells săptămâna trecută. În ciuda faptului că a fost în spate marea parte a primului set împotriva adversarei ei mexicane, Fernanda Contreras Gomez, Sorana a reușit să revină spectaculos și să câștige tiebreak-ul, câștigând în cele din urmă meciul cu 7-6 (8/6), 6-2. Sorana are acum garantat un premiu în bani de 30.885 de dolari și 35 de puncte WTA. Privind înainte la meciul său viitor împotriva lui Garcia, Sorana se simte încrezătoare și entuziasmată. Ea a vorbit despre victoria sa anterioară împotriva jucătoarei franceze și cum intenționează să se pregătească pentru meciul lor viitor: "Am jucat împotriva ei acum o săptămână, sunt fericită că vin cu această victorie. Dar aici este un turneu diferit, condiții diferite, atmosferă diferită, ea este o jucătoare de top patru în lume, așa că mă voi pregăti foarte bine cu antrenorul meu, cu privire la tehnica și tactica. Voi încerca să fiu foarte motivată, să iau lucrurile pozitive din ultimul meci și victoria care îmi dă o anumită încredere, dar să știu că este un meci nou." Încrederea Soranei vine din munca și dedicația pe care le-a depus în antrenamentul său și din rezultatele pozitive pe care le-a obținut în acest an. Ea a depășit o accidentare la umăr și simte că jocul ei este din nou pe drumul cel bun: "De la sfârșitul anului trecut, am simțit că am început să joc din nou bine, după ce m-am recuperat din accidentarea mea la umăr. Și în Australia, de asemenea, am simțit că am jucat bine, chiar dacă rezultatele nu au arătat-o. Am fost puțin tristă, dar am continuat să lucrez, să fac ce făceam, pentru că am simțit că fac lucrurile corecte. Apoi, la Indian Wells, a venit rezultatul și acum sunt pe un drum bun. Trebuie doar să continui." Determinatea și munca grea a Soranei sunt o sursă de inspirație pentru noi toți. Povestea ei de revenire arată că, cu muncă și perseverență, orice este posibil. Putem învăța cu toții din atitudinea sa pozitivă și determinarea