Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

SCM Râmnicu Vâlcea, învinsă de Nykøbing F. în Cupa EHF la handbal feminin

Echipa SCM Râmnicu Vâlcea a avut o prestație remarcabilă în Liga Campionilor, reușind să ajungă până în sferturile de finală, în ciuda unor momente dificile și a unui traseu complicat. Acolo, au întâlnit o echipă puternică din Danemarca, Nykøbing F., dar au jucat cu inima și s-au luptat până la capăt.

#SCMRamnicuValcea #handbalfeminin #CupaEHF #competitieeuropeana #sportfeminin

Deși au pierdut meciul, scorul final de 38-29 nu poate diminua eforturile și performanțele echipei SCM Râmnicu Vâlcea, care a luptat cu tărie și a arătat că handbalul românesc are valoare și poate face față celor mai puternice echipe din Europa.

Iryna Glibko a fost desemnată de organizatori ca fiind cea mai bună jucătoare a echipei noastre, ceea ce arată încă o dată calitățile și abilitățile jucătoarelor noastre. Performanța acestei echipe a atras atenția întregii lumi asupra handbalului românesc și a demonstrat că România are jucătoare talentate, dedicate și pasionate de acest sport.

Mulțumim tuturor românilor care au făcut deplasarea pentru acest joc, demonstrându-și susținerea față de echipa noastră și față de sportul românesc în general. Mulțumim și Domnului Ambasador Anton Niculescu și întregii echipe consulare de la Copenhaga pentru sprijinul și încurajarea pe care ne-au oferit-o de-a lungul întregului sezon.

Această performanță a echipei SCM Râmnicu Vâlcea este una dintre cele mai importante din istoria handbalului românesc, care a cunoscut o ascensiune remarcabilă în ultimii ani, câștigând multiple titluri și medalii la competițiile internaționale.

Această înfrângere nu trebuie să descurajeze echipa noastră, ci dimpotrivă, să o motiveze să continue să lupte și să muncească mai mult pentru a ajunge la performanțe și mai mari în viitor. Echipa SCM Râmnicu Vâlcea este o sursă de inspirație pentru toți cei care cred în puterea muncii, dedicării și perseverenței și care își doresc să vadă handbalul românesc în topul competițiilor europene.