Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

SCM Deva – Echipă de elită la tir cu arcul

Săptămâna recent încheiată a adus o nouă competiție plină de adrenalină și pasiune în lumea tirului cu arc din România. Cupa României la arc olimpic, arc compound și arc barebow a fost organizată de Federația Română de Tir cu Arcul (FRTA) la Aninoasa (Hunedoara) în perioada 12-14 mai 2023. Evenimentul a reunit sportivi talentați, cluburi înalte și emoție în fiecare săgeată trasă.

Performanță remarcabilă și eforturi deosebite în competiția națională

În centrul atenției, SCM Deva s-a dovedit a fi echipa de elită, care a dominat competiția și a câștigat trofeul Cupei României. Clubul a obținut cele mai multe puncte în fiecare dintre categoriile de vârstă, în cadrul celor trei divizii: arc olimpic, arc compound și arc barebow. Performanța remarcabilă a echipei SCM Deva este rezultatul eforturilor deosebite, a dedicării și a angajamentului față de sportul tirului cu arc.

Podiumul dominat de excelența tirului cu arc

Podiumul Cupei României a fost completat de alte două cluburi de excepție. Crișul Oradea a obținut o poziție meritorie, demonstrând calități remarcabile și un spirit de echipă puternic. CSO Aninoasa, gazda competiției, a reușit, de asemenea, să se claseze pe podium, ceea ce demonstrează talentul și determinarea sportivilor lor.

Această competiție națională a fost o oportunitate de a celebra pasiunea pentru tirul cu arc și de a demonstra nivelul de excelență atins de sportivii români. Fiecare săgeată trasă a fost o expresie a concentrării, preciziei și tehnicii perfecte. Sportivii și-au demonstrat abilitățile și au lăsat inimile și sufletele pe terenul de tir.

SCM Deva, Crișul Oradea și CSO Aninoasa sunt exemple de cluburi dedicate și pasionate care investesc în dezvoltarea talentelor și susțin succesul în tirul cu arc. Aceste echipe nu doar concurează pentru trofee, ci și promovează valorile sportului și inspiră tinerii să urmeze această frumoasă disciplină.

Felicitări tuturor participanților și echipei SCM Deva pentru performanțele remarcabile și pentru eforturile lor deosebite în Cupa României.