Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

România trimite o echipă puternică în lupta pentru glorie la Campionatele Mondiale de Popice

🎳 Campionatele Mondiale de Popice din orașul Varaždin, Croația, își deschid porțile pentru a primi cea mai spectaculoasă competiție de acest gen. Dar acesta nu este doar un simplu turneu internațional pentru echipa noastră feminină de popice. Este o oportunitate de a scrie istorie, de a ne face simțită prezența și de a inspira pe toți cu forța și abilitățile noastre remarcabile.

Feminitatea și puterea, unite pe terenul de popice

🙌 Un grup de femei puternice și determinate se alătură rapidistei Luminița Dogaru în această călătorie extraordinară. Alături de ea, trei sportive din CS Rapid București – Luminița Dogaru (antrenor-jucător), Alina Sanda și Andreea Drăghici – sunt gata să demonstreze că nu există limite atunci când îți urmezi pasiunea și îți aperi culorile naționale cu mândrie.

O echipă înflăcărată, gata să-și lase amprenta

💪 Alături de ele, se află Daniela Lăcătușu și Florentina Naghi, două jucătoare talentate de la Conpet Petrolul Ploiești, care aduc cu ele ambiția și determinarea de a reuși. Nu în ultimul rând, Maria Ciobanu, Fekete Reka și Seres Bernadet, de la Electromureș Romgaz Târgu Mureș, completează echipa noastră cu priceperea și experiența lor valoroasă.

Redescoperind gloria trecutului

🥈 În urmă cu cinci ediții, România a strălucit pe podiumul Campionatelor Mondiale, cucerind o medalie de argint în Ungaria, la Zalaegerszeg. A sosit momentul să ne reamintim acele momente de glorie și să revenim cu putere și determinare pentru a adăuga noi capitole în povestea noastră de succes.

În căutarea aurului pierdut

✨ În numele întregii națiuni, dorim succes echipei noastre de popice! Să arătăm lumii întregi că suntem gata să depășim limitele și să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor noastre.