Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Cristian Răileanu și Emil Dima au concurat cu dăruire și pasiune în cursa de categorie 1.2 UCI – Rhodes GP by Culture & Sports Organization din Rodos, Grecia

Astăzi, reprezentanții lotului național de șosea au concurat cu dăruire și pasiune în cursa de categorie 1.2 UCI – Rhodes GP by Culture & Sports Organization din Rodos, Grecia. Cristian Răileanu și Emil Dima – Sofer – Savini Due – Omz Team au demonstrat o performanță impresionantă ocupând poziția a 17-a și, respectiv, a 56-a în plutonul câștigător.

Echipa României a obținut poziții solide la Rhodes GP în Grecia.

Cu o determinare puternică și un spirit competitiv de neegalat, Eduard-Michael Grosu – HRE Mazowsze Serce Polski Cycling Team a terminat cursa pe poziția 68, la doar 4:04 de câștigătorul cursei, talentatul Eirik Lunder de la Team Coop – Repsol. Serban Luncan – High-Level Sport GrupoTormo a luptat cu toată forța și a bifezat poziția 94 în clasamentul general.

Determinare și perseverență pentru echipa de ciclism de șosea a României la Rhodes GP.

Cu un astfel de lot puternic și un staff dedicat format din antrenorul federal Valoppi Cristiano, mecanicul Acuna Jassik Luis Angel și maseurul Rusu Doru-Rareș, sunt convins că reprezentanții noștri vor străluci și în continuare la International Tour of Rhodes 2.2 UCI care va avea loc între 🔷 16-19 martie 2023. Le urăm mult succes în această competiție și suntem mândri de determinarea și perseverența lor!