Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

România se ridică din nou: Naționala masculină de volei ajunge în Danemarca

Echipa națională de volei a României a sosit în Danemarca cu inima plină de determinare și dorința de a se impune. După înfrângerea suferită în fața Portugaliei, băieții antrenați de Sergiu Stancu au lăsat în urmă dezamăgirea și și-au concentrat energia asupra următorului meci din grupa A din Golden League.

Misiunea în Danemarca: Obținerea primei victorii în grupa A

La Middelfart, pe 31 mai, de la ora 20:00, voleibaliștii români vor intra în teren hotărâți să obțină victoria. Adversarul din față este unul mai accesibil, oferindu-le o oportunitate de a demonstra puterea și determinarea echipei noastre.

Oportunitatea de a demonstra forța și potențialul echipei

Această înfruntare este o nouă șansă de a arăta că suntem mai puternici decât înfrângerea trecută. Fiecare punct câștigat va fi o dovadă a muncii grele și a pregătirii intense prin care au trecut acești voleibaliști.

Acum este momentul să ne susținem echipa și să le transmitem energia și încrederea noastră. Cu determinare și spirit de echipă, suntem capabili să învingem orice obstacol și să ne ridicăm în fața tuturor provocărilor.

Arătați lumii întregi că suntem un adversar de temut și că ne străduim să atingem performanțe remarcabile în voleiul internațional. Înfruntați acest meci cu încredere și determinare. Suntem alături de voi și vă susținem în fiecare mișcare pe teren.

Comunicat de presă CIO

Comitetul Internațional Olimpic recomandă interzicerea totală a tuturor sportivilor din Rusia și Belarus care susțin războiul rusesc dar recomandă Federațiilor Internaționale să permită întoarcerea în

Citește »