Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

România pornește spre glorie: Tinerii sportivi vizează aurul la Campionatul European U21 2023!

România pornește spre glorie la Campionatul European U21 2023: tinerii sportivi își încearcă norocul în Bosnia și Herțegovina #CampionatulEuropeanU21, #TenisDeMasa, #HaiRomania, #SportiviRomani, #SpreGlorie

✨Tinerii sportivi români pornesc din nou în căutarea aurului la Campionatul European U21 2023, între 5-9 aprilie, în Sarajevo, Bosnia și Herțegovina, continuând o istorie bogată a performanțelor în tenis de masă.

Performanțele anterioare: Reamintim succesul românesc din 2022

🏆 După ce au făcut furori în septembrie 2022, când România a găzduit competiția la Cluj-Napoca și au obținut rezultate notabile, tinerii noștri se întorc pe scena europeană, pregătiți să se dueleze în probele de simplu feminin, simplu masculin, dublu mixt, dublu feminin și dublu masculin.

🌟 Elena Zaharia, regina U21 la simplu feminin, Andrei Istrate și Camelia Mitrofan, campionii en titre la U21 dublu mixt, și Darius Movileanu și Elena Zaharia, medaliații cu bronz de anul trecut la U21 dublu mixt, vor încerca să repete performanțele și să aducă noi trofee acasă.

Delegația României: Echipa talentată care vizează victoria în 2023

💪 Delegația României la CE U21 2023 este formată din sportivii: Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan, Camelia Mitrofan, Bianca Mei-Roșu, Darius Movileanu, Eduard Ionescu, Iulian Chirița și Andrei Istrate, care vor fi susținuți de antrenorii Viorel Filimon, Elena Sebe, Andrei Filimon și Ionuț Seni, kinetoterapeuții Adrian Mîrza și Petruț Ghiță, psihologul Mioara Șincan și doctorul Costin Dumitru.

📅 Programul și rezultatele competiției vor include dueluri la simplu masculin și feminin, dublu masculin și feminin, precum și dublu mixt, cu reprezentanți ai României în toate probele, încercând să scrie noi file de istorie în tenisul de masă românesc.

🇷🇴 Hai România! Să ducem mai departe tradiția performanței și să ne luptăm pentru culorile naționale la Campionatul European U21 2023!