Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Pregătire intensă pentru o competiție de excepție

Sportivii noștri din Lotul de Seniori al Federației Române de Canotaj au pornit astăzi spre Bled, în Slovenia, pentru a participa la Campionatul European 2023. Această competiție deosebită a fost o provocare pe care au pregătit-o cu înverșunare și nu avem nicio îndoială că, și de această dată, vor străluci prin performanțele lor extraordinare.

Toate gândurile noastre bune le dau aripi spre victorie

Cu toții ne unim sufletele și trimitem către ei cele mai bune gânduri și energii pozitive, pentru a-i susține și motiva în fiecare secundă a cursei lor. Fiecare încurajare, zâmbet și gând le dau puterea necesară să înfrunte orice obstacol și să devină de neoprit!

Încălzirea motoarelor: Campionatul European 2023, între 25-28 mai

Campionatul European se va desfășura în perioada 25-28 mai, iar emoțiile noastre cresc pe măsură ce ne gândim la posibilitatea unei noi performanțe istorice. Anul trecut, în Munchen, sportivii noștri au cucerit o pagină de aur în istoria canotajului românesc: 5 medalii de aur și 3 de bronz! A fost un moment de mândrie și bucurie pentru întreaga țară, deoarece aceste rezultate de excepție nu au fost obținute niciodată până atunci la Campionatele Europene.

România se află alături de echipa de canotaj

Astăzi, așteptăm cu nerăbdare să vedem ce va aduce această competiție palpitantă. Însă, indiferent de rezultat, suntem deja mândri de efortul și dăruirea lor. Drumul către excelență nu este ușor, dar prin perseverență și pasiune, sportivii noștri ne demonstrează că limitele pot fi întotdeauna depășite.

O nouă șansă de a face istorie în apele tulburate ale Bled-ului

În aceste momente, în care sportivii noștri se pregătesc să-și etaleze talentul și dedicarea pe apele tulburate ale competiției, să le transmitem un imn al încurajării și speranței. Să le fim farul în întuneric, să îi susținem cu forța inimii și să le oferim toată încrederea noastră. Suntem cu voi, dragi sportivi, și vă dorim să vă bucurați de fiecare moment al acestei călătorii extraordinare.

Haideți să privim înainte cu încredere și să ne amintim că suntem martorii unei echipe deosebite, care ne inspiră și ne motivează să visăm mai departe.