Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Performanțe de excepție la Campionatul Național Individual de Lupte Libere U20

Performanțe de excepție la Campionatul Național Individual de Lupte Libere „Cupa României” pentru Juniori Mari – U 20, desfășurat la Constanța în perioada 18-20 mai 2023. Echipa Clubului Sportiv Steaua a dominat competiția și a ocupat meritat locul 1 în clasamentul pe cluburi, consolidându-și poziția de lider în lumea luptelor libere din România.

Tinerii luptători demonstrează talent, dedicare și determinare

În cadrul acestei competiții de prestigiu, tinerii luptători ai CSS Steaua au etalat abilități impresionante, pasiune și o determinare neînfricată. Sportivii au fost adevărați modele de perseverență și ambiție, demonstrând că munca asiduă și pregătirea riguroasă pot duce la performanțe remarcabile.

Ștefan Alexandru Lobodă a reușit să cucerească titlul de campion la categoria de 97 kg, demonstrându-și superioritatea și talentul în fața adversarilor săi. Cu un spirit de luptător autentic, Lobodă a devenit un exemplu pentru toți tinerii sportivi din club.

La categoria de 86 kg, Răzvan Cotoman a obținut locul 2, confirmându-și progresul și potențialul în dezvoltare. Cu un angajament de fier și o dorință neclintită de a-și atinge obiectivele, Cotoman a dovedit că sacrificiul și determinarea pot fi răsplătite cu rezultate remarcabile.

Vasile Scurtu, la categoria de 70 kg, s-a clasat pe locul 3, demonstrând că munca susținută și pasiunea pentru sport pot aduce satisfacții mari. Performanța sa este o dovadă a dedicării sale neobosite și a dorinței de a excela în lumea luptelor libere.

Felicitări sportivilor și antrenorului Marin Marian pentru rezultate remarcabile

Clubul Sportiv Steaua este mândru de realizările remarcabile ale tuturor sportivilor săi, care au adus glorie și prestigiu echipei. Succesul obținut în clasamentul pe cluburi este rezultatul unei colaborări de excepție între sportivi, antrenori și staff-ul tehnic.

Felicitări întregii echipe a CSS Steaua pentru eforturile lor și pentru reprezentarea cu mândrie a clubului în această competiție de nivel înalt. Performanțele voastre sunt o sursă de inspirație pentru toți cei implicați în lumea sportului și demonstrează că pasiunea, disciplina și munca susținută sunt cheia succesului.

De asemenea, un mare bravo și recunoaștere meritată pentru domnul profesor Marin Marian, antrenorul care a ghidat și inspirat acești tineri sportivi către victorie. Experiența și priceperea dumnealui în lumea luptelor libere au jucat un rol crucial în obținerea acestor rezultate impresionante.

Felicitări din inimă sportivilor CSS Steaua pentru aceste performanțe de excepție! Continuați să vă urmați visele și să luptați cu pasiune pentru ceea ce vă pasionează. Sunteți o adevărată sursă de inspirație pentru întreaga comunitate sportivă!