Liga Sportivilor

Echipajul pentru performanță

Pasiune și determinare în ring


Christian Robert Dima, tânărul pugilist de la Clubul Rapid, s-a remarcat într-o luptă spectaculoasă cu George Daniel Tănăsescu de la CSM Zalău. Astăzi, se pregătește pentru un nou duel, luptând pentru un loc în semifinalele categoriei de 80 de kilograme.


Cu antrenorul său, maestrul Mihai Stavri, Christian Dima a demonstrat un talent incontestabil în ring și și-a asigurat un loc în sferturile de finală. Acolo, îl va întâlni pe Ionuț Răzvan Manea de la Olimpia București, un adversar redutabil care și-a confirmat calitățile în runda precedentă.


Astăzi este o zi importantă și pentru Radu Marian, alt pugilist talentat al Clubului Rapid. El își face debutul într-o competiție de anvergură în categoria de 48 de kilograme, aducând cu el determinarea și dorința de a-și face simțită prezența în ring.


Felicitări echipei de pugiliști pentru curajul și determinarea lor de a se ridica la înălțimea competițiilor importante. Succesul vine ca rezultat al muncii asidue, dedicării și dorinței de a învinge. Să vă bucurați de fiecare moment în ring și să luptați cu inima deschisă.

Suntem mândri de voi și suntem alături în această călătorie! Să străluciți și să obțineți succesul pe care îl meritați! Să ne reprezentați cu mândrie pe scena sportului și să inspirați generațiile viitoare de pugiliști. Vă susținem în fiecare lovitură și vă încurajăm să dați tot ce aveți mai bun!

Forță și succes în continuare!